Hodnoceniher.cz

Ryse: Son of Rome

64%

Average from 13 reviews
#xbox-one #akční #historická #konverze #windows #fantasy #bojovka #xboxone #crytek #electronic arts #ryse son of rome #adventura #ryse #xbox #xbox live #action #microsoft game studios, deep silver (pc) #crytek gmbh #crytek #ryse son of rome #xbox one #microsoft game studios

Tutorials, cheats

Reviews

6,5/10
Komputer Świat
Dec 19, 2018
Ryse to naprawdę udana gra, z którą spędziłem kilka dobrych godzin. Jak na tytuł startowy dobrze pokazuje możliwości graficzne Xboksa One i potrafi zachęcić do grania całkiem przyzwoicie opowiedzianą (choć sztampową) historią. Poprzez zaadresowanie gry do masowego odbiorcy, hardkorowi gracze mogą poczuć się trochę oszukani uproszczeniami, ale należy pamiętać, że Ryse nie jest z założenia tytułem, który...

70%
GamePark
Nov 22, 2014
Pojďme se tedy podívat na to, jak se to celé hraje. V první řadě je potřeba si uvědomit, že Ryse: Son of Rome je hra velmi „koridorovitá” a pokud jste od ní očekávali svobodu pohybu, jako například v sérii Assassins Creed, tak vás musíme zklamat. Od začátku do konce vašeho dobrodružství se budete pohybovat v předem připravených koridorech, doplněných o oblasti, ve kterých se utkáte s vašimi oponenty,...

5/10
Tiscali Games
Oct 21, 2014
Ukázkově průměrná rubačka z antického Říma se s přeleštěným grafickým kabátkem dostává na PC díky povedené konverzi. Bohužel je to uvnitř stále prázdná hra, stejně jako před rokem.

68%
GameStar.de
Oct 10, 2014
Kurzweiliges Action-Spektakel ohne spielerische Tiefe.

80%
Bonusweb
Sep 4, 2014
Ryse: Son of Rome zřejmě není hrou, kvůli byste si kupovali novou konzoli Xbox One. Pokud však máte rádi rubačky v té nejklasičtější podobě a nevadí vám, že boje jsou hodně naturalistické, potom jste na správné adrese.

6/10
Zing
Apr 27, 2014
Pod blyštivou slupkou se skrývá jen hrubě načrtnutý koncept něčeho, z čeho by jednou mohla být opravdu dobrá hra. Jenže Ryse má štěstí v tom, že vypadá opravdu úchvatně a proto jí mnoho hráčů odpustí jinak prázdnou herní náplň, což platí především o těch z vás, kteří v sobě mají ukryté masochistické choutky, a nějaká useknutá ruka jim vůbec nevadí.

6/10
Zing
Mar 17, 2014
Pod blyštivou slupkou se skrývá jen hrubě načrtnutý koncept něčeho, z čeho by jednou mohla být opravdu dobrá hra. Jenže Ryse má štěstí v tom, že vypadá opravdu úchvatně a proto jí mnoho hráčů odpustí jinak prázdnou herní náplň, což platí především o těch z vás, kteří v sobě mají ukryté masochistické choutky, a nějaká useknutá ruka jim vůbec nevadí.

3/5
Hrej.cz
Jan 29, 2014
V situaci, kdy Xbox One nedisponuje nadstandardní nabídkou her, může Ryse fungovat jako příjemná a hezky vypadající výplň času, než se dostaví ty opravdu zapamatování hodné kousky.

7/10
XboxWeb.cz
Jan 15, 2014
Ryse: Son of Rome svůj příběh vypráví naprosto skvěle. Nabízí zábavné a nemilosrdně násilné souboje, které jdou ruku v ruce s úžasnou grafikou. Škoda jen, že celý ten zážitek je docela krátký a budete si říkat, kéž by ta hra byla jen delší. Další hodiny zábavy najdete v arénách Kolosea, pokud vás to táhne k multiplayer, který se docela povedl. Nicméně jestli jste doufali v epický příběh hrdinství a...

6/10
Tiscali Games
Jan 10, 2014
Nejslabší launchový titul nového Xbox One dojíždí především na vítězství formy nad obsahem. I když je totiž na Ryse radost pohledět, v hlavě má prázdno a mává před sebou dřevěným mečem. Ne že by nemohl pobavit, ale na hvězdy žánru se dívá z pěkné dálky.

7,5/10
Sector.sk
Jan 3, 2014
Ak obľubujete túto dobu, alebo hľadáte launch titul pre Xbox One, ktorý by vám ukázal, čo konzola dokáže, Ryse je presne pre vás. Predstaví možnosti konzoly a to aj bez toho, aby vzbudzovala dojem samoúčelného techdema, alebo nanútených efektov.

6/10
Eurogamer.cz
Dec 21, 2013
Tvůrci se naštěstí vzdali konceptu hry, ovládané výhradně Kinectem. Díky tomu jsme dostali relativně průměrnou rubanici, nicméně okořeněnou mimořádným audiovizuálním zpracováním, včetně náležitě epické hudby. A ty souboje jsou nakonec překvapivě návykové: získané bonusy vás budou nutit soustředit se na jejich rytmus a neustálé odemykání nových dorážecích chvatů udrží váš zájem. Příběh je bohužel slabší,...

6/10
Game Informer
Nov 20, 2013
When Marius goes in for the kill, we get a good look at why Ryse: Son of Rome will both draw gawking glances and be rendered unappealing.