Hodnoceniher.cz

Rocksmith

79%

Average from 6 reviews
#xbox 360 #ostatní #hudební hry #ps3 #x360 #ubisoft #pc #ps3 #xbox 360 #ubisoft san francisco #playstation 3

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Komputer Świat
Dec 19, 2018
Jedno jest jednak pewne: podczas nauki z wykorzystaniem gry, która dostosuje do nas poziom trudności i w przystępny sposób wyjaśni niektóre kwestie, na pewno trudniej jest się zniechęcić i zrezygnować, niż ma to miejsce w przypadku nauki "na sucho". Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia tego, czy naprawdę jesteśmy w stanie się poświęcić, by dopiero po pewnym czasie zauważyć pierwsze efekty wytężonej...

90%
GameSite.sk
Oct 25, 2012
Osobne môžem povedať, že po niekoľkoročnej pauze som sa vďaka Rocksmith veľmi rýchlo rozohral a znovu objavil svoju lásku k hudbe a chuť hrať. Veď hneď sa hrá lepšie, keď nemusím so svojou basou vybrnkávať hlboké tóny bez doprovodu kapely, keď počujem bicie, dostávam odozvu, a po zahraní skladby si ju môžem znovu vypočuť a identifikovať svoje chyby.

6,8/10
Herní web
Oct 25, 2012
Rocksmith je hra mající opravdu otravné mouchy. Chyby tak odporné, že u jiné klasické hry by to možná byl důvod ji potopit. Na druhou stranu, o toto zde až tak nejde. Z jiného úhlu pohledu: Rocksmith je aplikace mající nedomyšlené GUI a sem tam nějakou mouchu. Navíc v opravdovém hudebním světě ji profesionálové jistě zatratí kvůli jednomu zásadnímu nedostatku (notový zápis, bez toho to fakt nejde)....

7/10
Tiscali Games
Oct 17, 2012
Až vám někdo bude zase tvrdit, že na ovládání všeho na PC je nejlepší myš a klávesnice, pusťte mu Rocksmith. Kytara je prostě kytara a tahle výuková hra vám ukáže její kouzlo. Rockového mága z vás sice neudělá, ale jako doplněk pro cvičení amatérského kytaristy poslouží dokonale.

8,3/10
Game Informer
Oct 24, 2011
Rocksmith may lack in production values, but no other game offers such a remarkable tool to learn how to play a musical instrument.

8,3/10
Game Informer
Oct 24, 2011
Rocksmith may lack in production values, but no other game offers such a remarkable tool to learn how to play a musical instrument.