Hodnoceniher.cz

RiME

83%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #atmosfera #akční #retro #puzzle #adventura #plošinovka #explorativní adventura #ps4 #windows #switch #stadia #grey box #rime #tequila works #rodinná #xbox live #action #action-adventure #greybox #tequila works #rime #pc #ps4 #xbox one

Reviews

9/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018

80%
Czechgamer.com
Jun 22, 2017
Krásné a pohádkové dobrodružství malého chlapce na tajuplném ostrově. Škoda jen, že vše uteče zatraceně rychle.

90%
GamePark
Jun 19, 2017
Hry recenzuji již přes deset. Přesto jsem měl problém uvěřit tomu, jakou atmosféru RiME vlastně má. Je to skutečně zážitek, na který hned tak nezapomenete. Vlastně je to trochu jako číst Malého prince. Vžijete se do příběhu, ze kterého už nebudete chtít vystoupit. A věřte nebo ne, i zde narazíme na roztomilou lišku, která nám bude dělat společnost.

8/10
XboxWeb.cz
Jun 19, 2017
Suma sumárum, toulání po světě RiME a řešení jeho hádanek je skvělý zážitek, který až na kolísavý počet snímků nic moc neruší. Pohádkové dobrodružství, jak se patří, jenž doplňuje nádherná grafika a podmanivý soundtrack. Koupí rozhodně chybu neuděláte.

8/10
Tiscali Games
Jun 6, 2017
V adventuře Rime se nemluví. Za tichou hru promlouvá skvěle zpracované prostředí, rafinované hádanky, prázdninová nálada a svěží tempo blížící se trojrozměrným plošinovkám.

4/5
Hrej.cz
Jun 5, 2017
Rime se rodil dlouho, pomalu a v bolestech. I když mi dělal společnost jen po krátkou dobu, jsem jeho rodičům moc vděčný za to, že jej přivedli na svět. Rozzářit noční oblohu jako kometa je očividně možné, i když brzy pohasnete za obzorem. Ale silná vzpomínka zůstává.

8/10
Zing
May 30, 2017
RiME se povedl. Je to sice krátká, ale zábavná cesta na tajuplný ostrov, která může oslovit hráče každého věku. Budete postupně poznávat jednotlivé lokace, stejně jako zvolna odkrývající se příběhové pozadí. Nádherné umělecké zpracování sráží dolů technická nedotaženost verze pro stolní počítače.

83%
GameStar.de
May 25, 2017
Märchenhaft schöne und emotional packende Reise voller kreativer Rätselmechaniken in surrealen Traumwelten.

8/10
Game Informer
May 25, 2017
Many elements of Rime are familiar, but it is an effective use of the medium and expertly builds up to (and executes) its cathartic finale.