Hodnoceniher.cz

Pro Evolution Soccer 2016

84%

Average from 6 reviews
#pc #playstation 3 #sportovní #evo #herní vydavatel #pro #stejný problém #malý nedostatek #konec #soccer #železo #celý titul #změna #slušný seznam #řeč #písnička #evolution #evolution soccer #soc #loadingy #ps3 #ps4 #x360 #xbo #konami #konami #pc #ps4 #xbox one #pes productions #playstation 4 #xbox 360

Reviews

9,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
W ciekawym miejscu jest Konami. Pro Evolution Soccer 2016 to nie tylko najlepszy PES od lat - to po prostu najlepsza gra piłkarska od dawna. Ma najlepszy gameplay: wciągający, efektowny, a zarazem realistyczny. Z całą pewnością mogę napisać, że PES to gra dla każdego, nawet dla niedzielnego fana piłki nożnej. Co zrobią więc twórcy? Czy da się zrobić coś jeszcze lepiej czy już tylko będą odcinać kupony?...

90%
Czechgamer.com
Oct 1, 2015
Mistrně zpracovaný fotbal, kterému již chybí skutečně málo k naprosté dokonalosti! Pro fanoušky zelených trávníků jednoznačně skvělá volba.

3/5
Hrej.cz
Sep 27, 2015
Budeme-li se bavit jen o PC verzi, prvotní zklamání s dalšími zápasy pozvolna mizí až zůstane jen ryzí hratelnost a zážitek, o kterém můžu bez obav prohlásit jen jedno - v porovnání s konkurencí je zkrátka jiný. Trojku nicméně berte především jako výstrahu, abyste nevěřili všemu, co tvrdí vývojáři.

4,5/5
HardcoreGamer
Sep 24, 2015
Side by side, Pro Evolution Soccer 2016 doesn’t stack up to FIFA 16 in licenses, game modes, or team selection, but Konami’s annual soccer series once again positions itself as a more complex and realistic soccer experience than EA’s flashy but predictable offering. With individualized players, explosive tactical potential and unparalleled realism, PES 2016 redefines what a soccer game can be.

4/5
Doupě
Sep 16, 2015
Nové PES se hraje prostě úžasně a určitě bych doporučil jeho zakoupení, což se o několika předchozích dílech říci zdaleka nedalo. Konečně nedostanete jen aktualizované soupisky ale slušný seznam změn, přinášejících lepší hratelnost a zábavnější fotbal celkově. Letošní FIFA rozhodně také přinese solid herní zážitek, letos ale stojí konkurenti vedle sebe jako už dlouho ne. Výběr je na vás.

9/10
Game Informer
Sep 15, 2015
This is the best PES in years, and is a must-play for all fans of the sport.