Hodnoceniher.cz

PowerWash Simulator

75%

Average from 3 reviews
#pc #pc #pc #pc #recenzia na pc verziu #xbox-one #xbox series x/s #simulace #relaxační #mytí #futurlab #square enix #playstation 4 #ps4 pro #switch #xbox one x #playstation 5 #xbox series

Reviews

7/10
Tiscali Games
Apr 3, 2023
Hra, která vytěžuje trend „uspokojivých“ činností. Když už máte všeho dost, poslouží Powerwash Simulator jako balzám na duši, přitom se u něj ale nezačnete po chvíli nudit. Na víc než pár hodin ovšem jeho jednoduchá hratelnost nevydrží. Navíc, máte-li v garáži stejně jako já špinavou motorku, která by také potřebovala pár zásahů vapkou, začnete brzy zpochybňovat svá životní rozhodnutí!

75%
Bonusweb
Aug 2, 2022
Herních simulátorů různých lidských činností je obrovské množství, ovšem PowerWash Simulator přišel s něčím, co má poměrně slušný potenciál. Myjete v něm různé předměty, stavby či vozidla tlakovou myčkou a je to překvapivě relaxující záležitost, pokud ji tedy hrajete v malých dávkách.

8/10
Sector.sk
Jul 20, 2022
Rovnako zvuková stránka sa dala dotiahnuť, prakticky v hre počujete len syčanie vody a niekoľko zvukov podľa dopadov vody na rôzne typy materiálov. Mohli dať rovno svoj vlastný soundtrack na odreagovanie. Nakoniec, keď hodiny poskakujete v obleku, niečo také by sa tam hodilo. Môžete si, samozrejme, zapnúť vlastnú hudbu.