Hodnoceniher.cz

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

76%

Average from 7 reviews
#nintendo switch #switch #pokémoni #dungeon crawler #pokémon mystery dungeon: rescue team dx #nintendo #the pokémon company

Reviews

7/10
Zing
Apr 13, 2020
Neodolatelně roztomilý výlet do světa Pokémonů, kde se stanete jedním z nich a ti ostatní pro vás nebudou jen ochočené příšerky, nýbrž opravdoví přátelé. Poměrně jednoduchá, ale funkční dungeon crawler záležitost, u které si můžete příjemně odpočinout od náročnějších her a poznat Pokémony blíže, než kdy předtím.

9/10
IndianTV
Mar 22, 2020
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX přináší vše, co se dá od dobrého remaku čekat. Hudba i grafika má nový nádech, a je zde pár věcí navíc. V jádru je to ale ta stará dobrá hra z roku 2004.

8/10
Sector.sk
Mar 13, 2020
PMD Rescue Team DX tak úspešne oprášil debut série a je vhodný pre začiatočníkov i znalcov. Starší či experti si môžu pochvaľovať, že nie je taký ľahký ako nedávny Sword/Shield a môžu mu dať šancu. A tí, čo Pokémon Mystery Dungeon nikdy nehrali, majú silný debut pred sebou.

8/10
Tiscali Games
Mar 9, 2020
Skvělý dungeon crawler s brilantně napsanými postavami. To je Pokémon Mystery Dungeon. K dokonalosti mu chybí přenesení veškerých herních mechanik a principů do roku 2020.

4/5
HardcoreGamer
Mar 9, 2020
Many fans felt as though this wonderful spin-off series had seen its last entry with Pokémon Super Mystery Dungeon. This remake is not only fantastic but has revitalized what made the series so memorable to begin with. Whether playing for the first time or revisiting once again, Rescue Team DX delivers an amazing adventure that doesn’t end after the story has been beaten. The difficulty is right in...

3/5
Hrej.cz
Mar 5, 2020
Navzdory roztomilé stylizaci a zaměření na příběh nedokáže Pokémon Mystery Dungeon nabídnout víc než banální základy dungeon crawleru a roguelike žánrů a uspokojí tak jen ty nejméně náročné hráče.

75%
Bonusweb
Mar 4, 2020
Vytvoříte si záchranný tým a společně budete procházet kobky a na tahy likvidovat nepřátele. Hra Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX je už ze své podstaty poměrně repetitivní, ale silný příběh a sbírání dalších pokémonů fungují jako motor spolehlivě.