Hodnoceniher.cz

Phoenix Point

72%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #macos #strategie #phoenix point #age of wonders #styl #kvér #frakce #konec světa #enemy unknown #ufo #země #nepřítel #mutant #vojáci #mac #sci-fi #tahová #taktická #windows #xbox one x #epic games #snapshot games #ps4 #xbo #rundenstrategie #recenzje

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Doupě
Dec 26, 2019
Phoenix Point je hra, která vlastně nevybočuje. Příběh o pádu světa není pro hry ve stylu XCOM cizí a vyloženě revoluční prvky nenajdete. Všechny základy má ale provedené na jedničku a každý malý nový detail baví. Osobně mohu hru rozhodně doporučit, protože svět hry vás bez problémů vtáhne.

3,5/5
HardcoreGamer
Dec 26, 2019
Whether you’re jumping directly from XCOM, or jumping in completely oblivious to what the genre entails, there’s a lot to like in Phoenix Point’s pleasant assortment of boots-on-the-ground tactics and overhead, commandeering strategy. With enough new ideas, consistent world-building and moments that drive home the need for an eye on both the long-term as much the short-term, the game’s scurry to save...

7/10
Zing
Dec 25, 2019
Netroufnu si hře udělit vyšší hodnocení, protože jde prakticky o to samé, co jsme v minulých letech hráli od Firaxis. Také respektuji, že citelné množství hráčů hlásí technické problémy i nevyváženost hry za určitých okolností. Já si ale svůj první průchod kampaní náramně užil a několik dní jsem se od hry doslova nedokázal odtrhnout, jak mě bavily její strategické vrstvy i parádně promyšlený lore....

65%
Bonusweb
Dec 19, 2019
Jako někdo, kdo vyrůstal na původních X-COMech z 90. let, jsem se na Phoenix Point od jednoho z původních autorů Juliana Gollopa neskutečně těšil. Jak už to bohužel často bývá, očekávání nemají šanci přežít střet s realitou. A Phoenix Point to bohužel dokazuje.

7/10
Komputer Świat
Dec 18, 2019
Klasyczna rozgrywka, klasyczna formuła, czyli to co lubią fani gatunku. Gra oferuje kilka bardzo ciekawych, nowych rozwiązań, ale bolączki techniczno-designerskie sprawiają, że w bezpośrednim zestawieniu z X-COM od Firaxis gra wypada jednak nieco słabiej.

7/10
Komputer Świat
Dec 18, 2019
Klasyczna rozgrywka, klasyczna formuła, czyli to co lubią fani gatunku. Gra oferuje kilka bardzo ciekawych, nowych rozwiązań, ale bolączki techniczno-designerskie sprawiają, że w bezpośrednim zestawieniu z X-COM od Firaxis gra wypada jednak nieco słabiej.

6/10
Vortex
Dec 17, 2019
Phoenix Point je hra s obrovskými ambicemi, které se takřka jistě podaří naplnit. Aktuální stav hry ale momentálně vizi Juliana Gollopa neodpovídá a spoustu věcí v Phoenix Pointu nefunguje tak, jak by mělo. Přesto jde o velmi propracovanou a nápaditou strategii, která se nebojí inovací a přichází s řadou skvělých novinek a vylepšení, o kterých se může XCOMu nechat jen zdát.

8/10
Tiscali Games
Dec 10, 2019
Duchovní nástupce XCOMu se vším všudy. Tísnivá atmosféra, od začátku téměř prohraný boj za záchranu lidstva a snaha udržet pohromadě to, co z něj zbylo. Navrch ještě přidejte solidní tahové souboje a geopolitické harašení a výborná hra je na světě.

86%
GameStar.de
Dec 3, 2019
Nicht so durchgestylt wie das spielerisch und optisch fast identische XCOM 2, bietet aber zum Beispiel mit Trefferzonen mehr Taktik-Tiefe.