Hodnoceniher.cz

Phantom Doctrine

69%

Average from 8 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #tajní agenti #studená válka #tahová #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #x1 #phantom doctrine #akční #strategie #rundenstrategie #good shepherd #creative forge games #tbs #strategia turowa #zimna wojna #pc #good shepherd entertainment #creativeforge games #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

8,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Wielbiciel gotowania, historii kuchni, czytania starych rękopisów na rozpadających się mikrofilmach i kotów. Musi coś czytać, inaczej zwariuje. No i gra. Często.

3/5
Hrej.cz
Nov 29, 2018
Phantom Doctrine propašoval mezi taktické tahovky důraz na stealth, pár šťavnatých nápadů a vzrušující zasazení do světa špiónů. Postupem času ale neustále se opakující mechanismy, mise a činnosti spolu s nedobrou optimalizací, otráví i nejzarytějšího tahovkáře.

6/10
XboxWeb.cz
Sep 7, 2018
Strategií není na Xbox mnoho. Tato hra se snažila možná o vyplnění místa, měla velký potenciál, nabídla zajímavé prostředí, ale zabila to, jak nejlepší agent přesně mířenou střelou do nudy a stereotypu. Pokud i přesto je ve vás někdy skryt agent nebo máte aspoň chuť hru vyzkoušet, tak máte na několik večerů o zábavu postaráno.

69%
GameStar.de
Sep 3, 2018
Stimmungsvolles und thematisch sehr dichtes Agenten-Strategiespiel mit einigen Schwächen und nervigen Mechaniken, die den Spielspaß trüben.

7/10
Zing
Aug 24, 2018
Phantom Doctrine měl navázat na populární tahové strategie, jimž vládne série X-COM. Možná by se studio CreativeFroge Games k legendě žánru přiblížilo, kdyby se vyvarovalo některých větších chyb a zastaralému vizuálu. Ve hře sice můžete utopit velkou porci času, ale vzhledem k chybám nám přijde 40 euro docela dost.

6/10
Tiscali Games
Aug 21, 2018
Příliš mnoho nesladěných a špatně odladěných systémů udusilo zábavnost. Phantom Doctrine dělá spoustu věcí dobře, ale výsledek je trochu jako když Pejsek a Kočička vařili dort. Proště občas nadchne, často nudí.

8/10
Game Informer
Aug 17, 2018
Phantom Doctrine's abundance of systems takes a lot of time and experimenting to unpack, but if you’ve got the patience, the investment pays off.

71%
Czechgamer.com
Aug 16, 2018
Ojedinelé dielo, aké by si fanúšik žánru nemal nechať ujsť, avšak zamrzí absencia dôrazu na realitu počas akcie