Hodnoceniher.cz

Old Man's Journey

77%

Average from 6 reviews
#pc #playstation 4 #xbox-one #ios #android #macos #nintendo switch #adventura #windows #broken rules #old man’s journey #logická #xbox one s #xbox one x #xbox live #xbox play anywhere #adventure

Reviews

7/10
XboxWeb.cz
May 8, 2019
Old Man‘s Journey je výbornou logickou jednohubkou, která k řešení hádanek nabízí báječnou stylizaci a návykový hudební doprovod. To všechno dokáže vyvolat ty správné emoce a chuť pomoci starému pánovi na jeho cestě. Vzhledem k herní době by jí však slušela o něco nižší cenovka.

5/5
Nbase
Feb 19, 2018
Již dlouho mě hra nepohltila svou atmosférou tak, jako Old Man’s Journey. Je to dojemná oddychovka s překrásným audiovizuálním zpracováním a jednoduchou herní mechanikou, která jde ruka v ruce s náladou hry. Vyprávění sice není nic originálního, ale je podané citlivě a dokáže tak chytit za srdce!

80%
GameStar.de
Dec 23, 2017
Berührende, atmosphärisch dichte Geschichte, die mit einfacher, innovativen Rätselmechanik und toller Bilderbuch-Optik beeindruckt.

7/10
Tiscali Games
Jul 24, 2017
Rozjímavá adventura naplněná neobyčejnými momenty, krásná jako pohlednice se západem slunce. Spíš než o plnohodnotnou hru se však jedná o interaktivní pokoukání.

6/10
Zing
Jun 24, 2017
Old Man’s Journey nabízí neokoukanou mechaniku, která se postupem hry vyvíjí, čímž se prodlužuje její životnost. Poněkud banální příběh ale nestačí na to, aby vás doopravdy zaujal a ačkoli je vizuál opravdu povedený, časem se také okouká, a i přes krátkou stopáž hry se budete možná nudit.

8/10
Game Informer
May 31, 2017
Old Man's Journey is a delightful adventure worth taking.