Hodnoceniher.cz

NHL 12

78%

Average from 9 reviews
#xbox 360 #playstation 3 #hokej #simulace #sportovní #ps3 #x360 #psp #konzole #české prostředí #norris #gólman #fanoušek série #řeč #sakr #bazuka #chuck norris #nhl #alibi #mladý hráč #podobný příklad #konec #starý díl #ea sports #electronic arts #nhl 12 #ea canada

Tutorials, cheats

Reviews

2,5/5
Doupě
Sep 25, 2011
NHL od EA Sports tak stále víc připomíná finančního poradce, který vám s nadšením nabídne nový fond dluhopisů, který je mnohem lepší než ten blbej akciovej fond, do kterýho vás uvrtal loni. A dělá to tak už několikátým rokem.A tak nás zcela nepochybně čeká NHL 13, 14 a 15, které budou zase o fous lepší, nabídnou možnost začínat Be a Pro režim i za juniorku Komety a v průběhu zápasu si budete moci zastrčit...

GamePark
Sep 24, 2011
Od té doby, co PCčkáři přišli o svou verzi NHL, se z nejpropracovanějšího hokejového simulátoru můžeme těšit již jen na konzolích, kde momentálně kraluje ročník s dvanáctkou v názvu. Hned na začátku určitě vyvstane myšlenka, zda se vůbec nový díl od minulého odlišuje, nebo zda se jedná jen o aktualizované soupisky a drobná vylepšení. Sportovní série se totiž přechodem na novou generaci enginů dostaly...

Eurogamer.cz
Sep 16, 2011

80%
Bonusweb
Sep 15, 2011
Jako každým rokem se musíme do nového NHL pořádně zabrat a nahrát desítky až stovky zápasů, abychom byli vůbec schopni pořádně analyzovat změny. Naštěstí nejde o pouhou aktualizaci přestupů, nýbrž o plnohodnotný titul, který opět posouvá hranice virtuálního hokeje o krůček dále. Změny však nejsou patrné okamžitě, prvních pár zápasů v nás zanechalo rozpaky.

8/10
Zing
Sep 13, 2011
NHL 12 zprostředkovává intenzivní hokejový zážitek. Přestože nepřináší mnoho novinek, posun v hratelnosti je viditelný a i když se vizuální zpracování prakticky nezměnilo, stále hra působí skvělým dojmem. Jestliže milujete hokej, NHL 12 musíte milovat taktéž.

8/10
Tiscali Games
Sep 9, 2011
Škarohlídi budou neustále remcat, jak málo změn NHL 12 přináší, ale nemají pravdu. Drobné změny k lepšímu tu jsou a dohromady mají na hratelnost velký vliv. Změny větší by ani nebyly v rámci zachování určité kontinuity žádoucí. Zase jsme trochu blíže skutečnému hokejovému prožitku a to i při zachování výborné hratelnosti.

4/5
Hrej.cz
Sep 6, 2011
Opakuje se to jako flašinet, ale nejde to jinak. Mírný pokrok v mezích zákona, to přesně padne na NHL 12, která vás potěší novinkami ve fyzikálním systému a systému přihrávek a přinutí vás hrát zase trochu jinak.

8,8/10
Game Informer
Sep 6, 2011
Though the Be A GM mode needs a major overhaul and the new Legends feature falls flat, NHL 12 is still strongest where it counts – on the ice.

8,8/10
Game Informer
Sep 6, 2011
Though the Be A GM mode needs a major overhaul and the new Legends feature falls flat, NHL 12 is still strongest where it counts – on the ice.