Hodnoceniher.cz

New Super Mario Bros. U Deluxe

82%

Average from 7 reviews
#nintendo switch #plošinovka #2d #switch #arkády #mario #nintendo #luigi #new super mario bros. u deluxe #new super luigi u #new #super #neznámo #nová postava #hlavní menu #super mario bros #gyroskop #new super mario bros #velký titul #rychlý konec #podobný příběh #série #yoshi #deluxe #výborná hra #super c #power-up #akční #dobrodružná #multiplayer

Tutorials, cheats

Reviews

70%
Czechgamer.com
May 7, 2019
Klasický port bez pridanej hodnoty a s prehnanou cenovkou

8/10
Doupě
Jan 19, 2019
Kdyby Mario vyšel v této podobě jako novinka, určitě by se neměl za co stydět. Největším problémem New Super Mario Bros. U Deluxe ale je, že tohle už tady zkrátka jednou bylo a na Switch titul dorazil jen s minimem inovací. Každopádně pokud jste s ním nikdy před tím nepřišli do styku, rozhodně s jeho pořízením chybu neuděláte.  

4/5
Hrej.cz
Jan 10, 2019
Velmi vydařená skákačka, která bude na Switchi dělat parádu. Pokud jste ji ale absolvovali na Wii U, můžete nechat penízky v prasátku - nic moc nového pod sluncem se nekoná.

4,5/5
Nbase
Jan 10, 2019
Máte-li jen trochu rádi 2D Mario hry, New Super Mario Bros U. Deluxe si užijete. Inovacemi se nepřibližuje k Super Mario 3D World, ani Super Mario 3D Land, ale svou existenci si zaslouží a jsem rád, že tato hra dostala port na Switch. Do této hry pro její kompletní dohrání nasypete tolik hodin, že jej její cena rozhodně spravedlivá. Je to 2D Mario, jak má být, kterého si užije hráč každého věku.

80%
Bonusweb
Jan 9, 2019
Hledáte klasickou 2D hopsačku v pohledné, pestrobarevné grafice, která přináší pár fajn nápadů i náročnějších pasáží a zároveň je volitelně vstřícná k těm, kteří hopsání nemají v krvi? Výborně, s New Super Mario Bros. U Deluxe jste na správné adrese. Revoluci v žánru ovšem nečekejte.

9/10
Tiscali Games
Jan 9, 2019
Chcete posouvání hranic? Zahrajte si Super Mario Odyssey. Chcete vytříbenou oldschool plošinovku v moderním hávu? Nic lepšího než New Super Mario Bros. U Deluxe asi nenajdete.

8,5/10
Game Informer
Jan 9, 2019
This port doesn't add a ton of new content, but it's still the best way to play an already fun platformer.