Hodnoceniher.cz

Need for Speed

66%

Average from 11 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #need for speed (série) #auta #závodní #arkáda #ps4 #windows #need for speed 3: hot pursuit #need for speed 2015 #need for speed #need for speed 1 #need for speed 2 #online systém #speciální efekt #řeč #need for #zatáčka #restart série #nejoblíbenější díl #volkswagen #kořen #model vozidel #need #návrat #stabilní framerate #honička #zveřejnění #velký kus #jednoduchý příběh #neustálé připojení #základní příběh #lví podíl #fotorealistická grafika #speed #ghost game #video #xbox #xbox live #xbo #electronic arts #sport #rennspiel #ghost games #ghost games #need for speed #pc #ps4 #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

6,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Nowy Need for Speed nie jest tragiczny, ale na pewno nie jest też dobry. Zachowano strzępki klimatu nocnych wyścigów: może podobać się grafika oraz całkiem niezłe możliwości tuningu. Model jazdy jest taki sobie, ale aż tak bardzo w jeździe nie przeszkadza. Za to bardzo irytuje fabuła, puste miasto, głupi przeciwnicy i bardzo kiepska, nie wpadająca w ucho ścieżka dźwiękowa. Need for Speed wciąż nie...

6/10
Tiscali Games
Mar 21, 2016
Ani dobrý, ani špatný. Nový díl Need for Speed je prostě jen další z řady, který odehrajete a zapomenete na něj. PC verze sice přinesla několik zajímavých změn, nicméně konzolové ovládání a nevyřešené technické potíže z ní špičkový produkt vážně nedělají.

69%
GameStar.de
Mar 9, 2016
Unter der schicken Karosserie tuckert ein lahmer Motor. Need for Speed sieht toll aus, doch die Rennen überzeugen einfach nicht.

2/5
Hrej.cz
Nov 10, 2015
Nový díl Need for Speed bohužel pouze naznačil, jakým směrem se chce ubírat. Herní prvky totiž postrádají šťávu a naplní jen opravdové příznivce série. Ohlédnutí do minulosti se najednou zdá být příjemnější variantou.

8,2/10
Centrum Her
Nov 9, 2015
Need for Speed sa vracia na správnu cestu. More tuningu, skvelá atmosféra, krásne mesto, obrovské možnosti úprav auta a ovládania, skombinované s old-school filmovým príbehom. Jednoznačne doporučujeme.

7/10
XboxWeb.cz
Nov 5, 2015
Nové Need for Speed skutečně nabízí restart série a připravená kostra je zajímavá a rozhodně má co nabídnout. Nejsem si ale jistý vybalancováním jednotlivých prvků, k tomu tu máme pár prvků, které při hraní opravdu otravují a i proto je výsledné hodnocení takové, jaké je. Snad se vývojáři poučí a příště už to bude přesně to, co bychom jistě rád všichni viděli.

3,5/5
Doupě
Nov 4, 2015
Aktuální díl Need for Speed není ani tak restartem jako spíš návratem ke kořenům. Je v zásadě povedený, rozhodně však ne bezchybný. Za největší nedostatky považujeme always-online systém a slabý multiplayer, plusové body naopak přičítáme za povedenou atmosféru, dobře vyvážený jízdní model a parádní grafiku. Ghost Studios se vydali správným směrem, ale ještě to bude chtít nějaký čas – nic to nemění...

7/10
Tiscali Games
Nov 3, 2015
Důstojný nástupce dvojice Underground her, jejichž kvalit ale úplně nedosahuje. Arkádové ježdění však působí svěže a pokud hledáte nenáročnou zábavu, tak jste právě dorazili do cíle.

7/10
Game Informer
Nov 3, 2015
This series reboot features numerous familiar features from past titles, but what's the actual allure of Ventura Bay?

7/10
Game Informer
Nov 3, 2015
This series reboot features numerous familiar features from past titles, but what's the actual allure of Ventura Bay?

3/5
HardcoreGamer
Nov 2, 2015
Though it is a product of having an extra year’s development time, Need for Speed feels more like the ground work for what will become a top-notch racing franchise. This is extremely odd to say about a series that saw its first release the same year the first PlayStation released. There are so many glaring flaws right up front; the framerate bottoms out, the story characters forced upon the players...