Hodnoceniher.cz

MotorStorm: Apocalypse

80%

Average from 19 reviews
#ps3 #závodní #akční #multiplayer #playstation 3 #konzole #gta 5 #motorstorm #grand #řeč #zajímavý bonus #celá věc #pravé peklo #grand theft #motor #sony computer entertainment #evolution studios

Reviews

8,3/10
Game Informer
May 27, 2011
The MotorStorm series finally pushes the limits and goes crazy with man-made disasters and plenty of intense racing.

7/10
hry.Sme.sk
May 11, 2011
MotorStorm: Apocalypse je len arkáda. Nadpriemerná, plná výbuchov, neskutočne rýchla, rozsiahla a pestrá. Avšak obsahuje aj mnoho chýb, ktoré z akčného jazdenia robia najslabší diel série. Dá sa kritizovať i minimum noviniek, ktoré by si hra viditeľne zaslúžila. Takto dostávame známu porciu arkádových pretekov v odlišnom (a žiaľ nie vždy funkčnom) prostredí, ktoré si vás udrží na hodinku, maximálne...

80%
Recenzeher.eu
Apr 12, 2011
Nejnovější díl oblíbené série MotorStorm se nemá vůbec proč stydět a vedle her jako Split/Second: Velocity se určitě neztratí.

6/10
GamesWEB.sk
Apr 5, 2011
Multiplayer totiž na záchranu nového dielu Motorstormu stačí len veľmi, veľmi tesne. Ostatné časti hry ho sťahujú nekompromisne do vôd priemeru a zabudnutia. Pár týždňov si nový Motorstorm možno svoje miesto na výslní udrží, ale o rok už bude zapadaný prachom a len sťažka po ňom štekne pes.

84%
Herní web
Apr 4, 2011
Milovníci arkádového ježdění mají zase na nějaký čas co dělat. Split Second ani Blur se moc neuchytily, Need For Speed se šoupnul směrem k simulaci, nový Flatout v nedohlednu a Burnout drží bobříka mlčení. V podstatě zde momentálně není žádná konkurence, ale i kdyby byla, Motorstorm by nad ní čněl jako Everest.

75%
GamePark
Mar 27, 2011
Jen nadprůměrná hra, která v ničem extra nevyniká, ani neurazí nebo nenaštve. Nepodařilo se vymanit ze spárů obyčejnosti a postrádá cokoli jedinečného a přitažlivého.

75%
GamePark
Mar 27, 2011
Letošní březen je na herní nadílku dost štědrý. A všimli jsme si jedné společné věci, kterou mají hned tři velké hry vycházející právě tento měsíc. Jak v dnes recenzovaném Motorstormu: Apocalypse, tak v Crysis 2 a Homefrontu se dostáváme do Ameriky, která je zasažena šílenou apokalypsou. Ostatně toto pokračování závodní série na PS3 ji má i ve svém názvu, v Crysis 2 se do New Yorku dostávají ničiví...

85%
GameSite.sk
Mar 24, 2011
Yúrivá arkádová zábava, ktorú by si minimálne fanúšikovia tohto žánru nemali nechať ujsť. Deštruktívne preteky tu nemáme každý deň a už vôbec nie v takejto kvalitnej forme.

7/10
Tiscali Games
Mar 20, 2011
Buď autoři přecenili svoje síly nebo síly stárnoucí konzole, ale Motorstorm působí nedopečeným dojmem. Na jedné straně pohledné dynamické efekty a opravdu fungující 3D, na straně druhé veleprůměrné textury, očesané animace a úplně zbytečné montování se do ozkoušeného jízdního modelu. Pro fanoušky série mírné zklamání, pro ostatní přešlapování na místě, které nové zákazníky přiláká snad jen díky nešťastnému...

7/10
Eurogamer.cz
Mar 20, 2011
Nápaditost minulých tratí vystřídala jednotvárná industriální šeď, byť se spoustou efektů jak z katastrofického velkofilmu. Od horší známky hru zachránil jen zábavný multiplayer.

Eurogamer.cz
Mar 20, 2011

4/5
Hrej.cz
Mar 18, 2011
Je to stále stejný MotorStorm a přitom úplně jiný. Autoři se nicméně alespoň snaží neustrnout na místě. Pestré tratě plné adrenalinu si zaslouží pochvalu, jen škoda těch pár technických nedostatků. Kdo ale inklinuje k akčnějšímu závodění, nebude výsledným koktejlem zklamaný.

8/10
Sector.sk
Mar 18, 2011
Krátka, ale výbušná singleplayerová kampaň, pri ktorej sa neprestávate čudovať nad predkladanými situáciami, doplnkové módy a mimoriadne návykový multiplayer.

8,5/10
GamePlanet.cz
Mar 18, 2011
Tvůrci opět dokázali, že nápadů mají ještě plný šuplík a Apocalypse se tak hrdě zařadí mezi předchozí dva díly.

8/10
Hrej.cz
Mar 18, 2011
Pestré tratě plné adrenalinu si zaslouží pochvalu, škoda těch pár technických nedostatků. Kdo ale inklinuje k akčnějšímu závodění, nebude výsledným koktejlem zklamaný.

85%
Bonusweb
Mar 17, 2011
Přírodní katastrofa ještě neznamená, že by se lidé nechtěli bavit. A tak se může stát, že se v rozvalinách města zasaženého zemětřesením prohání partička šílených závodníků v ještě šílenějších závodech. Během nich vám může zmizet trať pod nohama nebo se na vás zřítí budova.

9/10
Doupě
Mar 14, 2011
Hra, kde si chvílemi opravdu připadáte spíše jako v mixu katastrofického filmu a války a na první místo ve všech třech jezdcích potřebujete postřeh robota. No, užijete si.

4,5/5
Doupě
Mar 13, 2011
No a jsme u multiplayeru. Ve čtyřech na splitscreenu potěší, samozřejmě online v šestnácti hráčích je to o něčem jiném. Nazvat to šílenstvím, znamená šílenství podcenit. Dvanáct tříd aut, čtyřicet tratí, možnost vše vidět v prostorovém 3D zobrazení. Dodejme fakt, že o hroucení se budov se stará Havoc a máte před sebou jen zlomek posledního Motorstormu. Hry, kde si chvílemi opravdu připadáte spíše jako...

9/10
Konzolista.cz
Mar 10, 2011
MotorStorm: Apocalypse je určitě nejlepším dílem v sérii, který přináší návykovou hratelnost v hollywoodským stylu, kde kolem vás zuří učiněné peklo. Kromě hlavní příběhové kampaně navíc dostanete i další režimy, u kterých se zabavíte na spousty hodin a to nemluvíme o multiplayeru, který se stane na dlouhé měsíce vaším druhým domovem.