Hodnoceniher.cz

Monster Jam Steel Titans 2

56%

Average from 4 reviews
#pc #pc #pc #pc #xbox-one #xbox one #xbox one #xbox one #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #závodní #xbox series x/s #monster jam steel titans 2 #thq nordig #xbox #xbox series s/x #multiplayer #arkáda #otevřený svět #splitscreen #rainbow studios #thq nordic #ps4 pro #switch #xbox one x #stadia #ps4

Reviews

4,5/10
Sector.sk
Mar 8, 2021
Nuda a lepšie to vedel staručký Re-volt, pretože jemu sa jazdným modelom Monster Jam: Steel Titans 2 najviac blíži. Hrateľnosťou vôbec. Spintires a Snowrunner ukázali, že to ide. Ruky preč, iba tak za mrzký peniaz jednej bagety, aby ste vedeli, že aj také obyčajné jedlo má väčšiu hodnotu ako niektoré tituly a zažijete s nimi viac zábavy a telesného uspokojenia.

2/5
Hrej.cz
Mar 4, 2021
Zábavné jádro závodění, obzvláště v multiplayeru, je obalené ošklivou grafikou a nezajímavým obsahem. I přes nízkou cenu si počkejte na výraznou slevu. Nebo o Steel Titans 2 neuvažujte vůbec a zahrajte si něco lepšího.

7/10
Tiscali Games
Mar 2, 2021
Arkádová série Monster Jam Steel Titans je na dobré cestě. Její druhý díl nabízí zábavný balík disciplín v kariéře a otevřených světech, které vás dokáží udržet u obrazovky. Graficky to bohužel není žádná sláva a režim šampionátu je až příliš ubíjející na to, aby se u něj člověk bavil. Zbytek hry je ale povedený a pro odreagování a vyblbnutí už nemusíte chodit jinam.

7/10
XboxWeb.cz
Mar 1, 2021
Monster Jam Steel Titans 2 je dobrá závodní arkádová hra, kterou si určitě užijete. Především pokud se do ní pustíte s kamarády. Jestli hledáte originální, nenáročné závody, tak v tom případě je Monster Jam jistě dobrá volba. A to i díky rozumně ceně.