Hodnoceniher.cz

Metamorphosis

67%

Average from 8 reviews
#pc #playstation 4 #all in! games #metamorphosis #indie hra #franz kafka #proměna #ovid works #xbox-one #ps4 pro #switch #xbox one x #ps4 #xbo

Reviews

70%
Czechgamer.com
Oct 19, 2020

8/10
Sector.sk
Sep 22, 2020
Aj napriek nie maximálne využitému potenciálu je Metamorphosis príjemnou malou jedno - respektíve „dvojhubkou”. Ponúka skvelé audiovizuálne spracovanie, malý-veľký svet a zaujímavú, ale zároveň jednoduchú a miestami možno trochu nudnú hrateľnosť. Za plnú cenu nedostanete toľko muziky, koľko by ste možno chceli, ale minimálne v zľave sa hra oplatí.

5/10
Tiscali Games
Sep 16, 2020
Polským autorům se povedlo uctít dílo Franze Kafky na výbornou, nicméně herní aspekty značně pokulhávají. Pokud Kafku už teď zbožňujete, hru si vyzkoušejte, ale všem ostatním doporučuju sáhnout raději po knize. 

60%
Bonusweb
Aug 31, 2020
Metamorphosis je inspirovaná slavným dílem českého spisovatele Franze Kafky. Stejně jako v případě originálu jde o experimentální dílo, které sice není vyloženě zábavné, po dohrání ve vás ale bude ještě chvíli hlodat.

7/10
Respawnpoint
Aug 25, 2020
Metamorphosis je sice titul inspirovaný dílem Franze Kafky, ale v mnoha směrech se od něj odklání, nicméně v dobrém slova smyslu. Prostředí je originální, neokoukané a skvěle v sobě mísí skutečné kulisy s těmi snovými až absurdními. Škoda jen nulové znovuhratelnosti a velmi špatné optimalizace.

7,7/10
Centrum Her
Aug 16, 2020
Ak máte radi originálne a netradičné hry, Metamorphosis je presne pre vás. Hra je však veľmi krátka a nepredstavuje žiadnu výzvu.

3/5
Hrej.cz
Aug 14, 2020
Zajímavý nezávislý experiment, který sází na fantastický svět Franze Kafky, kvalitativně však značně zaostává v hratelnosti.

3,5/5
HardcoreGamer
Aug 12, 2020
Metamorphosis manages to whip up an impressive tribute to Franz Kafka in its quick story thanks to its offbeat sense of humor, style and eye-catching world. It’s just a shame that the game flounders when it comes to figuring out how merge together the various gameplay aspects needed to keep going in this tale of transformation. Still, it does have enjoyable platforming and a few surprises here and...