Hodnoceniher.cz

Mario Tennis Aces

76%

Average from 7 reviews
#nintendo switch #mario #tenisti #switch #mario tennis aces #sportovní #tenis #nintendo #camelot software

Reviews

7/10
Tiscali Games
Jul 16, 2018
Pokud se těšíte na turnajová klání v klasickém i trochu šílenějším tenisu s vašimi oblíbenými postavami z Mariova univerza, pak zde najdete, co hledáte. Potěší i lokální multiplayer, ale naopak zamrzí méně schopný matchmaking a nesmyslně obtížná, frustrující kampaň pro jednoho hráče.

4/5
HardcoreGamer
Jun 29, 2018
With Mario Tennis Aces, Nintendo has delivered a worthy successor to the N64 original. Both the standard and simplified control schemes work well and feel natural, and the game’s new move-set adds a welcome layer of strategy to the overall experience. Its Adventure Mode, while not as robust as its predecessors, is still an enjoyable way to get familiar with the game and helps it feel like a complete...

8/10
Game Informer
Jun 22, 2018
Aces rights the Mario Tennis ship in a big way after 2015's disappointing Ultra Smash for Wii U.

3,5/5
Nbase
Jun 20, 2018
Mario Tennis Aces je dobrá sportovní hra. Může se zdát zprvu složitá, ale právě v této složitosti naleznete zábavu. Má velice průměrný příběh, který je chvilkami zábavný a úrovně v něm mají dost variace, abyste se nezačali nudit. Díky příběhu se také tohle složité ovládání dobře naučíte. Ostatní módy hry jsou také poměrně dobré, až na mód s pohybovým ovládáním, které není zdaleka tak dobré, jaké by...

3/5
Hrej.cz
Jun 20, 2018
Příjemně hluboké herní mechanismy a důraz na skill dělají z Mario Tennis Aces nejzábavnější pojetí tenisu současnosti. K Nintendovské dokonalosti hře ale chybí víc variability.

90%
Bonusweb
Jun 20, 2018
Mario Tennis: Ultra Smash na Wii U se nehrál špatně, rezervy měl ovšem po stránce obsahu. Mario Tennis Aces tuto výtku napravuje. Přidává nové herní mechanismy a skvělý příběhový režim.

8/10
Zing
Jun 20, 2018
Pokud jste zapřísáhlí fanoušci tenisových simulací, Mario Tennis Aces pro vás zřejmě nebude. Jestli ale upřednostňujete zábavu před realismem, mohl by se vám, nehledě na váš vztah k tenisu, nejnovější titul s Mariem v hlavní roli trefit do noty.