Hodnoceniher.cz

Mario Party Superstars

82%

Average from 10 reviews
#switch #nintendo #switch #ndcube #nintendo #party #multiplayer #společenská #deskové hry #mario

Reviews

90%
Paranskyraj
Nov 29, 2021
Mario Party Superstars je pro mě dokonalým společenským titulem, který nezkazí nikdy skvělou zábavu a naopak ji ještě podpoří. Ať již doma, nebo na cestách, s přáteli či sám, Mario Party si rád s chutí zase dám!

4/5
GameSite.sk
Nov 29, 2021
Mario Party Superstars je skvelou nostalgickou jazdou, ktorú si najviac užijete v spoločnosti priateľov či rodiny. Hra je súhrnom všetkých osvedčených mechaník a minihier, ktoré stáli za úspechom série hier Mario Party a vydrží vám na množstvo večerov. Ak by ste v tejto hre hľadali zábavu pre jedného hráča, mali by ste asi hľadať niekde inde.

90%
Czechgamer.com
Nov 19, 2021
Párty s Mariom pokračuje a tentokrát na poriadne silnej nostalgickej vlne

9/10
Tiscali Games
Nov 15, 2021
Vynikající rodinná a party hra, které i přes mé původní obavy nijak nechybí absence miniher s pohybováním ovládáním. Možnost skočit přímo do série miniher nabízí mnoho hodin zábavy, a když chcete trochu sofistikovanější zápolení plné emocí, sáhněte po jedné z herních desek v místní verzi „Člověče“. Superstars jsou zásah do černého.

7/10
IndianTV
Nov 14, 2021
Mario Party Supestars působí spíše jako DLC, které se nakonec stalo samostatnou hrou. Přináší zpět pěknou selekci miniher z minulých dílů a pár skvělých map, ale nemůžeme se zbavit pocitu, že to mělo být DLC k Super Mario Party.

4/5
HardcoreGamer
Nov 1, 2021
Mario Party Superstars is a worthy compilation of all of the series’ greatest hits. It has a great selection of minigames with plenty of different ways to enjoy them. The core board game works well for the most part, albeit somewhat hampered by Nintendo’s online infrastructure and some imbalanced design decisions. Online itself is functional enough, but expect to experience lag and the occasional dropped...

7/10
Vortex
Oct 29, 2021
Obrovský rozsah a poctivé zpracování je chvályhodné. Samo o sobě ale nestačí. Mario Party přišla o něco ze své hravosti výměnou za stoprocentní kompatibilitu. Já bych v tomhle množství miniher nadšeně přivítal i takové, které se neobejdou bez samostatných Joy-Conů.

7,5/10
Sector.sk
Oct 28, 2021
Pochváliť musím prístupnosť a okamžitú hrateľnosť. Mario Party Superstars naozaj dokážete dať do ruky babke, dedkovi, decku, tomu kamarátovi, ktorí na vás vždy krivo pozerá, keď spomeniete hry. A tí všetci hru dokážu hrať takmer okamžite. Stačí krátka inštruktáž pred danou minihrou s možnosťou vyskúšať si to nanečisto. Hru si dokážete zahrať kedykoľvek a s kýmkoľvek. A ak by to niekto náhodou z nejakých...

8/10
Game Informer
Oct 28, 2021
Mario Party Superstars is either a delightful stroll down memory lane or a great way to experience these games for the first time. No matter your history, it's a worthwhile celebration of the Mario Party franchise.

90%
Bonusweb
Oct 28, 2021
Mario Party Superstars je druhé hra ze série, která se podívala na konzoli Switch. Vybírá to nejlepší z minulých dílů, zachová styl Super Mario Party, přidává pár vylepšení a hlavně: pořád je to zatraceně zábavná rodinná či party hra.