Hodnoceniher.cz

Mario Party 9

72%

Average from 6 reviews
#wii #akční #nintendo #nd cube

Tutorials, cheats

Reviews

9/10
Zing
May 28, 2012
Party hra, která se upotřebí jak na nějaké akcičce, tak i při tom normálním hraní a to především díky vyváženým principům a pořádné porci zábavy.

6/10
Eurogamer.cz
Apr 15, 2012
Mario Party 9 na mě působí dojmem, že Nintendo potřebovalo na Wii ještě něco vydat, ale zároveň se plně soustředit na nové hry pro WiiU. Mario Party 9 není špatný titul, ale jen v případě, že žádnou sbírku miniher ještě na Wii nevlastníte. A to snad ani není možné.

Eurogamer.cz
Apr 14, 2012

8/10
Konzolista.cz
Apr 9, 2012
Devátá pařba s Mariem je díky novému systému určitým posunem vpřed, minimálně v konfrontaci s osmičkou. I když se tu pořád moc netancuje a alkohol v Houbičkovém království taky neznají, tak se s těmi barevnými nemluvy dá alespoň docela dobře hrát. Od minula navíc podstatně zkrášlili a do vylepšení svého imaginárního místa pobytu evidentně investovali spoustu energie a síly. Vyplatilo se. Chcete spolehlivou...

7/10
Sector.sk
Mar 22, 2012
Prekvapivo sa teda zabavíte a po množstve minihier je tu trošku odlišná hra, kde sa dá zaoberať ešte aj strategickejšou časťou. Nie je to investorská záležitosť a la Boom Street, ale ani bežné poskakovanie pred Wii. Zmena herného konceptu je skôr zjednodušená (zber hviezdičiek vs. minulý zber mincí a až nasledovná kúpa trblietavých predmetov), ale dobre poskladaná a v žánri funguje dobre. Ale nečakajte...

5,8/10
Game Informer
Mar 9, 2012
Mario Party 9 has changed a few things to make the luck-of-the-draw experience more tolerable, but winning a coin flip is still about the same as winning a game of Mario Party.