Hodnoceniher.cz

Mario Kart Live: Home Circuit

79%

Average from 4 reviews

About game

Control a real-life Mario Kart with Nintendo Switch and watch it come to life in the game!

Race a real-world Mario Kart™ through your home! Use the Nintendo Switch™ system to control your kart and watch as it reacts to what’s happening in the game as you boost and drift to victory. Your in-home course comes to life on-screen with a view from right behind the driver’s seat.


#nintendo switch #závodní #mario #mario kart #augmentovaná realita #nintendo #switch #velan studios

Reviews

8/10
IndianTV
Jan 30, 2021
Závodění vás vtáhne do hry a je tak jednoduché zapomenout, že se vám v místnosti doopravdy pohybuje auto s kamerou. Pořizovací cena není úplně nejnižší, obzvlášť pokud byste rádi závodili ve více hráčích. I přes některé limitace reálného světa či relativně nízkou rozmanitost herních režimů se stále jedná o zábavný koncept, který rozveselí každého milovníka aut na dálkové ovládání. Jen musíte brát v...

7/10
Sector.sk
Oct 21, 2020
No a aj v oblasti obsahu to je rozporuplné. Je tu síce 11 prostredí, 15 klasických power-upov a 12 nástrah na bránach, ale bez multiplayeru to omrzí. Hrať sa síce dá lokálne vo štvorici, ale každý musí mať vlastný Switch a vlastné autíčko, čo, aspoň ja si myslím, nebude veľmi častá situácia. Aj napriek tomu je ale Mario Kart Live: Home Circuit zábavná hra a potvrdenie životaschopnosti netradičného...

9/10
Tiscali Games
Oct 19, 2020
Skvělý příklad toho, že augmentovaná realita umí při správném zpracování totálně převálcovat tu virtuální. Vynikající rodinná hra, která sází na vaši kreativitu a ochotu se bavit, nejen bezcílně kroužit dokola.

7,5/10
Game Informer
Oct 14, 2020
Mario Kart Live: Home Circuit is a unique way to play within Nintendo's beloved racing franchise, but the novelty wears thin fast.