Hodnoceniher.cz

Lost Words: Beyond the Page

69%

Average from 7 reviews
#puzzle #adventura #tvorba #slovní #kreativní #fourth state #sketchbook games #modus games #playstation 4 #pc #xbox-one #ps4 pro #switch #xbox one x #stadia #modus games #sketchbook games #switch #playstation 4 #xbox one #stadia #pc #plošinovka #xbox series x/s #lost worlds #xbox #xbox series s #xbox series x #playstation #adventury #ps4 #nintendo switch #life is strange #životní situace #styl #román #hrdinka #words #holka #lost #vyznění

Reviews

7,5/10
Sector.sk
Apr 26, 2021
Mohli by ste namietať, že 5 hodín trvajúce dobrodružstvo nie je práve najlepšia vizitka. Znovu rozohrať rozprávkovú story sa príliš neoplatí – ak nechcete vyzobávať všetky skryté svetlušky. Ale vlastne to stačí a dĺžka, respektíve krátkosť hry, ju odsudzuje presne na ten druh jednohubky, ktorú pokoríte za jedno víkendové popoludnie alebo dlhší večer a nebudete ľutovať ani minútu. Istotne, hra má chyby:...

6/10
Doupě
Apr 19, 2021
Nádherný vizuální styl a příjemné vyprávění ohromí v prvních minutách hraní, nicméně hra začne rychle ztrácet dynamiku. Lost Words: Beyond the Page není ani nejlepší příběhová hra, ani nejlepší plošinovka. Stále je to však příjemná hra na dobrou noc.

6/10
XboxWeb.cz
Apr 12, 2021
Silnou stránkou hry je tedy její narativní část a krásné umělecké provedení plus celková snaha o inovaci. Příběh je vlastně smutný, pomáhá se vyrovnávat Izzy s nepříznivou životní situací v podobě onemocnění milované babičky. Jak jsem psal, pro českého hráče, který nevládne angličtinou je ovšem hra ochuzená o zásadní části – lokalizace by byla velmi žádoucí.

8/10
Alza
Apr 7, 2021
Lost Words: Beyond the Page je 2D plošinovka nabízející poutavý příběh plný intenzivních emocí a jednoduchoučkou interaktivní hratelnost vhodnou i pro úplné začátečníky. Pokud holdujete silným příběhům, přijdete si tu na své. Pokud jste spíše fandové překonávání překážek, dejte raději šanci jinému titulu.

7,8/10
Game Informer
Apr 6, 2021
Lost Words: Beyond The Page is an interesting way to tell an interactive story, venturing into territory that isn’t often explored in video games.

6/10
IndianTV
Apr 3, 2021
Lost Words: Beyond the Page nabízí skvělý příběh po boku kreativních mechanik a zábavných hrátek se slovy. Je však škoda, že nápady nejsou dále rozvinuty a nad hádankami se nemusíte ani trochu zamýšlet.

7/10
Tiscali Games
Mar 30, 2021
Lost Words: Beyond the Page je velmi emotivní příběhová adventura vyprávěná skvělým, hravým a originálním způsobem. Její herní část bohužel už tak zajímavá není, hraje pouze druhé housle a zbytečně tak odvádí pozornost od toho důležitého a zajímavého. Ale kdykoliv nastoupí famózní herectví s trefným soundtrackem a výbornou výtvarnou stránkou v pasážích s deníkem, na všechny neduhy rychle zapomenete.