Hodnoceniher.cz

Lost in Random

81%

Average from 5 reviews
#ea originals #zoink! #playstation 5 #playstation 4 #xbox one #pc #pc #náhoda #akční #fantasy #adventura #kostky #zoink #ea originals #playstation 4 #xbox-one #ps4 pro #switch #xbox one x #playstation 5 #xbox series

Reviews

8/10
IndianTV
Sep 26, 2021
Lost in Random nabízí unikátní soubojový systém a poutavý příběh s trochu jednodušší zápletkou, což není vůbec na škodu. I přes delší načítání a drobně nevychytaný dabing můžeme hru rozhodně doporučit.

8/10
Tiscali Games
Sep 24, 2021
Lost in Random je jako ruka plná skvělých karet, z nichž některé po zahrání nemají takový efekt, jaký jste očekávali. Dostane vás do kolen uměleckým stylem, famózním dabingem, zapamatovatelnými postavami a celým svým zasazením. Nebýt až příliš náhodného soubojového systému, který vás navíc od bojování nepochopitelně odvádí, měli bychom tu vyložený klenot.

70%
Bonusweb
Sep 21, 2021
Ve hře Lost in Random se ocitnete v pohádkové říši, která se řídí pravidly kostek. Osobitý styl a originální hratelnost se jí upřít nedá, ovšem také ani to, že má celkem dost hluchých míst.

90%
Czechgamer.com
Sep 14, 2021
Jedinečná AA produkcia, na akú len tak nezabudnete

8,3/10
Game Informer
Sep 10, 2021
This shadowy adventure will get you in the mood for Halloween all year around with its atmospheric design, creative combat system, and well-crafted story.