Hodnoceniher.cz

Lifeless Planet

56%

Average from 6 reviews
#pc #ostatní #akční #sci-fi #adventura #android #windows #x360 #mac #xbox-one #arkády #necelý rok #pláň #výjev #přelet #první krok #planeta #řeč #nadprůměrné hodnocení #life is strange #ps4 #stage 2 studios #action #action-adventure #lifeless planet #patrick mittler #pc

Reviews

2/5
Hrej.cz
Sep 25, 2016
David Board promarnil příběh s hitovým potenciálem ve stereotypním a mnohdy hodně fádním až nudném putování, které z hlediska herního designu nenabízí nic, co byste dosud neviděli. Kdyby věnoval více péče hře samotné, býval bych vám hru rád doporučil.

3,5/5
HardcoreGamer
Jul 25, 2016
Lifeless Planet is all about exploration and atmosphere (groan).  The difficulty is not very high with the exception trophy completion, where completing a playthrough without dying or finishing the game in under four hours will present quite a challenge.  Even though there is a linear progression, the feeling of exploring a vast new world is successfully recreated.  Lifeless Planet is quite different...

3/5
Doupě
May 24, 2015
Lifeless Planet vás vtáhne atmosférou a stylovým provedením. Herní náplní ale už tolik neohromí. A to je škoda, protože stačilo jen pár zábavnějších logických hříček a pár prvků, které by nás vytáhli z neustálého poskakování a chození navíc a skvěle bychom se bavili. Takhle zůstal titul na půli cesty. 

7,3/10
Game Informer
Jul 3, 2014
Lifeless Planet offers a memorable experience on an alien planet, but is hindered by its technical shortcomings.

4/10
Tiscali Games
Jun 17, 2014
Hlavní myšlenku Lifeless Planet podepírá jen triviální hratelnost bez špetky nápadu. Pokud se o Lifeless Planet dá něco s jistotou říct, pak že je to hra o běhání a skákání. Bohužel v tom nejobyčejnějším a nejnudnějším smyslu slova. Výlet na tuhle planetu si rozhodně můžete nechat ujít.

56%
GameStar.de
Jun 16, 2014
Guter Sci-Fi-Roman, verpackt in einem zähen Spiel.