Hodnoceniher.cz

Life is Strange: Before The Storm

74%

Average from 14 reviews
#pc #playstation 4 #xbox-one #ios #android #macos #linux #adventura #ps4 #windows #ps4 pro #adventury #square enix #dontnod entertainment #life is strange 2 #nesoucí název #řeč #osoba #plný zvrat #slabina #sto #chloé #life is strange #celý svět #dobrá práce #strange #vynikající start #before the storm #ráchel #hlavní téma #storm #silný příběh #modrý #vrácení #kreslení #ústa #nový přítel #nový prvek #poznávání #vlasy #správný směr #nelehký úkol #příležitost #hlavní role #starý známý #life is strange before the storm #xbo #adventure #deck nine games #deck nine #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

4,5/5
HardcoreGamer
Mar 10, 2018
Life is Strange: Before the Storm is a powerful series that blends in touches of the supernatural while telling a grounded narrative. That’s partially what makes it so powerful — everything in Before the Storm is an event that could happen to someone,and that’s one of the aspects that makes the journey through it even more painful than the main Life is Strange. There, the fantastical elements reminded...

8,3/10
Game Informer
Mar 7, 2018
Now that all the episodes, including a bonus one, have launched, we deliver our final verdict.

7/10
Tiscali Games
Jan 9, 2018
Zážitek sestávající se z jedné velmi dobré, jedné výborné a jedné slabší epizody. Někomu by mohla vadit občas až moc výrazná podoba s předchůdcem, ale to vyvažuje poutavé vyprávění a skvěle napsané postavy. Jen škoda lehce rozpačitého závěru.

7/10
Zing
Jan 3, 2018
Life is Strange: Before the Storm je prostě více Life is Strange. Pokud chcete z tohoto universa zase něco okusit, není důvod si Before the Storm nekoupit a neužít. Pokud byste si ovšem chtěli počkat až na plnohodnotný druhý díl, tak zase není důvod, proč prostě Before the Storm nepřeskočit.

Eurogamer.cz
Dec 29, 2017
Tento inteligentní a obohacující prequel stojí za to.

75%
Bonusweb
Dec 26, 2017
Pokračování fantastického teenagerského seriálu sice není tak dobré jako originál, ale fanoušci by ho rozhodně minout neměli.

8,5/10
Game Informer
Dec 20, 2017
The roller coaster finale is both touching and tragic, raising questions about what it means to be a good friend. 

79%
GameStar.de
Dec 20, 2017
Überraschung gutes Adventure-Prequel mit emotionaler Durchschlagskraft, dem aber gegen Ende zunehmend die Puste ausgeht.

4,5/5
Doupě
Nov 1, 2017
Předchozí epizoda Life is Strange: Before the Storm byla jako pomalu se rozjíždějící vlak. Naštěstí nabral správný směr. Druhá epizoda vám totiž vykouzlí slzičku na tváři.

8/10
Game Informer
Oct 20, 2017
The second episode of this prequel continues to help us understand and empathize with Chloe as her world gets even more complicated.

8,3/10
Centrum Her
Sep 28, 2017
Deck Nine sa zo svojou úlohou popasovali viac než dobre. Prvá epizóda uvádza hráčov do udalostí pred prvou hrou a rozohrala partiu, ktorá je viac než zaujímavá. Už teraz sa teším na ďalšie epizódy!

4/5
Doupě
Sep 25, 2017
Jen málokterá hra dokázala vzbudit tolik emocí jako Life is Strange. Silné dobrodružství vnímané z pohledu Max ale neskončilo. V novém Life is Strange: Before the Storm dostává více prostoru jedna z hlavních postav, Chloe, a možná budete potřebovat další kapesníky.

0/10
Gamebro
Sep 1, 2017
Co si budeme povídat, už předem se o prequelu Before the Storm pro Life is Strange mluvilo s určitým podezřením. Zda je vůbec možné, aby udržel krok se skvělým originálem. Zcela nový vývojář, absence cestování v čase a rozsah pouhých tří epizod. To jsou zásadní změny, které v hráčích nevzbuzovaly příliš důvěry. Ale jak se ukázalo, autoři z Deck Nine skutečně dokázali udržet ducha Life is Strange navzdory...

8/10
Game Informer
Aug 31, 2017
Awake pulls at the heart strings despite some stumbles.