Hodnoceniher.cz

Life is Strange 2

77%

Average from 10 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #adventury #playstation #xbox #ps4 #dontnod entertainment #life is strange #life is strange 2 #vlk #before the storm #dílo #schopnost #daniel #strange #postava #max a chloé #příběh #sean #projev #vlna nadšení #square enix #jídlo #epizoda #čest #prarodiče #regule #vztah #zvrat #ces #popředí #max #největší novinka #chloé #kmen #zajímavý příběh #prostředek #první epizoda #kreslení #dal #pobyt #kmen stromů #levá páčka #povrch #vysněný cíl #adventure #recenzje #xbox one

Reviews

7/10
Doupě
Jan 22, 2020
Neřekl bych, že se jedná vyloženě o tragédii. Příběh si můžete užít a oceníte i takové maličkosti jako možnost kreslit do deníku nebo diskutovat s Danielem. Jen je to propad oproti tomu, čím nás namlsala původní hra.

8/10
Zing
Dec 31, 2019
Překvapivě dospělý a silný příběh "ze života", který vás vezme na náročnou cestu dvou bratrů, prchajících před zákonem. Vyprávěno jako kvalitní film, vystavěno podle vašich voleb. Pokud máte rádi příběhové hry, tuhle byste si rozhodně neměli nechat ujít.

8,5/10
Komputer Świat
Dec 17, 2019
Świetnie poprowadzona i przejmująca historia o dwójce braci borykających się z problemami dorosłych. Zaoferuje kilkanaście godzin leniwie toczącej się rozgrywki. W sam raz na długie, zimowe wieczory.

8,5/10
Komputer Świat
Dec 17, 2019
Świetnie poprowadzona i przejmująca historia o dwójce braci borykających się z problemami dorosłych. Zaoferuje kilkanaście godzin leniwie toczącej się rozgrywki. W sam raz na długie, zimowe wieczory.

76%
GameStar.de
Dec 12, 2019
Überwiegend gut erzählter Roadtrip. Fängt stark an, verirrt sich aber zum Finale in Logikfehlern und lässt viele Fragen offen.

75%
Bonusweb
Dec 8, 2019
Po více než roce od vydání první epizody se konečně uzavřel příběh druhé sezony interaktivního seriálu Life is Strange 2. Dosáhnout geniality prvního dílu se tvůrcům nepodařilo a i když je potřeba ocenit, že se pouští do složitých společenských témat, výsledek moc přesvědčivě nepůsobí.

8,5/10
Game Informer
Dec 5, 2019
Over the last year, Life is Strange 2 has been quietly weaving a powerful and sincere narrative experience that admirably carries on the series’ legacy.

4/5
Hrej.cz
Dec 4, 2019
Life is Strange 2 je úplně jiný příběh s úplně jinak vystavěnou strukturou. Ten zdaleka ne každému sedne, ale i přes problémy s tempem určitě v každém zase něco zanechá. Kdekdo by ale možná byl přísnější.

7/10
Doupě
Feb 24, 2019
Druhá epizoda nového Life is Strange si od předchozí epizody hodně polepšila. Je lidštější, emotivnější a zajímavější. Příběh se však stále jen rozjíždí a přes to všechno postavy prostě nejsou tak zajímavé, jako byly Max a Chloe.

6/10
Doupě
Oct 8, 2018
Stojí za to dát novému Life is Strange šanci. Z první epizody sice nejsem nadšený, přesto se zdá, že má hra nakročeno k zajímavému příběhu. Ostatně další epizoda se bude konečně odehrávat v Arcadia Bay.