Hodnoceniher.cz

King's Quest

75%

Average from 7 reviews
#pc #xbox-one #xbox 360 #playstation 3 #adventura #ps4 #windows #ps3 #x360 #akční #fantasy #plošinovka #pohádka #king's quest #humor #episodický #sierra entertainment #the odd gentlemen #playstation 4 #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

7/10
Tiscali Games
Dec 15, 2016
King's Quest je kvalitní a vtipná reimaginace adventurní klasiky. Po většinu času okouzluje humorem, nebojí se ale ani hlubších a vážnějších scén. Pětice epizod má mezi sebou jednu nepovedenou, ale pokud ji vezmete na milost, zbylé čtyři se odmění velmi povedenou zábavou.

8/10
Game Informer
Oct 27, 2016
In the final chapter of his story, our hero has to reconcile his determination to go on one last adventure with his fading memory and aging body.

6,5/10
Game Informer
Sep 29, 2016
Snow Place Like Home covers interesting dramatic territory, but the tedious and uninspired block puzzles are an anchor that yanks the rest of the game down.

8/10
Tiscali Games
May 20, 2016
Graham je zpět v plné síle a přináší s sebou dvě až tři hodinky skvěle napsané adventurní zábavy. Vtipné momenty střídají chvíle, které rozezní nejednu vnitřní strunu. Výsledkem je nadmíru povedená epizoda.

7/10
Tiscali Games
Jan 6, 2016
O poznání kratší, ale stále příjemná a zábavná druhá epizoda. Mezi své klady si opět může započíst skvělý dabing a vynikající podání zápletky. Občas sice všechno nefunguje tak, jak tvůrci zamýšleli, ale přesto lze i Rubble Without a Cause s klidným svědomím doporučit všem hráčům adventur.

8/10
Tiscali Games
Aug 17, 2015
Nečekaně povedený úvod adventurní minisérie, která si tak vehementně říká o vaši další pozornost. Úvodní klopýtání jí velmi rychle odpustíte kvůli skvělé adventurní zábavě a povedenému vyprávění.

8/10
Game Informer
Jul 28, 2015
King Graham returns to tell the enchanting stories of his rise to kingship, complete with amusing puzzles and characters.