Hodnoceniher.cz

Jusant

80%

Average from 4 reviews
#pc #pc #pc #pc #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xsx #don't nod #dontnod entertainment #jusant #fantasy #puzzle #dontnod #microsoft game studios #xbox series #ps5 #xsx #don't nod

Reviews

70%
Bonusweb
Nov 17, 2023
Jusant propojuje simulátor horolezectví s dumáním nad osudem lidstva. Hra vám toho nicméně povětšinou moc neřekne a spoléhá hlavně na rozmanité mechaniky lezení po skalách a překonávání překážek.

4,5/5
HardcoreGamer
Nov 8, 2023

8/10
Zing
Nov 3, 2023
Komplexní a zábavná mechanika lezení je prostředkem k mnohem hlubšímu zamyšlení. Vývojáři z Don’t Nod nezapomněli na působivé vyprávění, byť ho pojali úsporněji než jindy. Občas zazlobí kamera, někdy orientace v prostředí. Jinak lze ale Jusant na jeden, dva, tři klidné večery jednoznačně doporučit.

8/10
Tiscali Games
Nov 1, 2023
Jusant je meditativní jednohubkou, u které si můžete užít jak klidu a krásy okolí, tak adrenalinu ze šplhání na vysoké skály. Okouzlí svou krásou, tajemnem i objevováním a vyvolá chuť lézt nahoru, která neopouští až do poslední římsy. Je jen škoda, že pomyslný vrchol nedosáhl takových výšin, jak se mohlo za mlžnými mraky zdát.