Hodnoceniher.cz

Jurassic World Evolution

75%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #strategie #budovatelska #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #jurassic world evolution #zoo tycoon #jasná hranice #stavba #nejlepší případ #budovatelská strategie #evo #zvýšení #celý systém #průběh hraní #udělování #ještěr #speciální budova #d & amp #fallen kingdom #neomezený zdroj #pitná voda #dnešní doba #naprostý základ #přesná kopie #celý svět #x1 #simulator #budování #dinosauři #xbox #aufbau-strategie #frontier developments ltd. #strategia #dinozaury #jurassic world: evolution #pc #frontier developments #xbox one #switch

Tutorials, cheats

Reviews

7,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
O prawdziwym wojowniku świadczą jego czyny - o autorze natomiast składnie postawione literki i niezgorsza interpunkcja. Zerknij więc do tekstu i sam wyrób sobie zdanie na mój temat, przyjacielu.

6/10
Tiscali Games
Jul 24, 2018
Vizuálně nádherná a často i velmi zábavná hra, která by ale potřebovala hlubší a komplexnější herní mechanismy, aby se mohla vyrovnat předchozí hře od Frontieru – Planet Coaster. Nicméně, pokud nejste zastáncem hardcore manažerských záležitostí, návštěva Jurského světa vám může přinést i několik desítek hodin nekomplikované zábavy.

7/10
Doupě
Jul 5, 2018
Jurassic World Evolution je velmi zábavná budovatelská strategie, ale menších chybiček je ve hře až příliš. Fanouškům propracovaných strategií asi přijde příliš jednoduchá, přesto pokud toužíte po tom chovat dinosaury, budete se rozhodně bavit. Hra má bezpochyby své srdce, což se o každém titulu říct nedá.

80%
Czechgamer.com
Jun 27, 2018
Nesmírně zábavná a po technické stránce skvěle zvládnutá budovatelská strategie, která menší důraz na návštěvníky a finance plnohodnotně kompenzuje maximálním zaměřením na samotné dinosaury.

6/10
Zing
Jun 22, 2018
Jurassic World Evolution měl rozhodně našlápnuto tím správným směrem a minimálně licenci, a nakonec i celé to chovatelství dinosaurů uchopili autoři poměrně dobře. Všechno to je ale bohužel vykoupeno trestuhodným upozaděním, nebo chcete-li rovnou odbytím budovatelské části hry. Jde tak o záležitost především pro fanoušky nejen licence, ale i dinosaurů jako takových, kteří překousnou extrémní množství...

9/10
XboxWeb.cz
Jun 20, 2018
Tak, jako si život najde cestu, najdou si fandové filmového universa cestu k Jurassic World Evolution. Atmosférou a zpracování budete jen těžko hledat věrnější adaptaci. Přestože hra přímo neopisuje již známé události, daří se jí s nimi skvěle pracovat. Budovatelští fanatici si tu sice budou připadat jako univerzitní profesoři na stáži v pomocné škole, ale pro jednou snad sleví ze svých nároků. Jeden...

7/10
Game Informer
Jun 16, 2018
In this park, dinosaurs do eat the guests.

8,5/10
Gamebro
Jun 14, 2018
Do kin zanedlouho vstoupí druhý díl ságy Jurský svět, která navazuje na Spielbergův Jurský park a platí za velmi výnosný blockbuster. Proto nepřekvapí, že takovou příležitost využívá videoherní průmyslu, který těsně před uvedením snímku připravil vlastní titul. Co už je ale překvapivější je skutečnost, že v případě Jurassic World Evolution nejde o žádného zástupce akčního žánru, ale budovatelskou strategii.

83%
GameStar.de
Jun 11, 2018
Schöner Theme-Park-Manager mit klarem Fokus auf die toll inszenierten Dinosaurier. Micro-Manager kommen aber zu kurz.