Hodnoceniher.cz

Injustice 2

89%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #ios #android #akční #bojovka #komiksové postavy #ps4 #windows #xboxone #mlátička #dc comics #injustice 2 #netherrealm studios #xbox #xbo #warner bros interactive #netherrealm studios #bijatyki #dc comics #mordobicia #warner bros. interactive #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

9/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
To, że grą warto się zainteresować - już wiecie. Oprócz samego Injustice 2, pod lupę wzięliśmy przy okazji recenzji także i oferty polskich sklepów. Oto najciekawsze i najtańsze z nich:

9/10
Tiscali Games
Jun 8, 2017
Smetánka z DC Comics si rozbíjí ciferníky ve velkém stylu. NetherRealms neusnuli na vavřínech a posunuli kupředu nejen vizuál, ale i děj, herní mechaniky a bonusový obsah. Výsledkem je takřka univerzální bojovka, která se zavděčí všem, a ukradne hráčům desítky až stovky hodin života.

85%
Czechgamer.com
Jun 7, 2017
Perfektní komiksová bojovka našlapaná obsahem pro singl i multiplayer hráče, kterou sráží pouze dnešní hamižnost vydavatelů.

5/5
Hrej.cz
May 24, 2017
Hodiny, dny a týdny té nejvybranější bojovkové zábavy, taková je Injustice 2. Krásně vypadá, skvěle se hraje a už teď doslova přetéká obsahem.

90%
Bonusweb
May 23, 2017
Pokračování komiksové bojovky Injustice: Gods Among Us přináší bohatý obsah, několik lákavých novinek i spoustu zajímavých postav.

9/10
XboxWeb.cz
May 20, 2017
Bohové nikdy neodešli, jen se na chvíli vydali mezi smrtelníky, aby v případě nouze ochránili planetu před nebezpečím. NetherRealm Studios si s možnostmi, které jim osazenstvo DC Comics nabízí, rozumí přeci jen lépe než s prostředím Mortal Kombat, z něhož si vzaly pár ověřených konceptů. Pokračování příběhu, jenž před lety udělal ze Supermana pomstychtivého hajzla, má dostatek silných momentů a skvěle...

Eurogamer.cz
May 18, 2017
Navzdory pár obtížím se systémem výbavy a bednami s kořistí nabízí Injustice 2 obrovskou porci zábavy a posouvá bojovky vpřed.

4/5
HardcoreGamer
May 17, 2017
Injustice 2 is nearly everything you’d want a sequel to be. It’s bigger, badder, and filled with more content than a typical fighting game has at launch. Players will have lots to do as they strive to master the 28 playable fighters through the Multiverse, online multiplayer and local versus matches. Then there’s the Gear system, which gives players infinite ways to customize and outfit their characters....

9/10
Game Informer
May 15, 2017
A thunderous sequel that excels in fighting, story, and loot collecting.