Hodnoceniher.cz

inFamous: First Light

74%

Average from 9 reviews
#ps4 #third person akce #komiks #akční #dlc #playstation 4 #akce #vnitřní démon #obohacení #očekávaný hit #svět #dovádění #filmové podání #light #příjemný dodatek #infamous #řeč #infamous: first light #sony #sucker punch #sony computer entertainment #sucker punch productions

Tutorials, cheats

Reviews

Eurogamer.cz
Feb 21, 2015
Menší, ořezanější i levnější verze původní hry. Hraje se stále stejně dobře, ale ničím novým nepřekvapí. Typická hra bez medaile.

Eurogamer.cz
Feb 15, 2015
Menší, ořezanější i levnější verze původní hry. Hraje se stále stejně dobře, ale ničím novým nepřekvapí. Typická hra bez medaile.

80%
Czechgamer.com
Oct 13, 2014
Skvělý přírůstek k už tak skvělému originálu

80%
Bonusweb
Sep 14, 2014
Superhrdinských akcí v otevřeném městě není nikdy dost. Zvlášť těch z povedeného a známého světa s mnohem lepším hrdinou než minule. Pardon, hrdinkou.

3/5
Hrej.cz
Aug 31, 2014
Pokud se vám líbil Second Son, určitě budete spokojeni i s rozšířením. Jestliže vás původní hra nenadchla, DLC váš názor nezmění. A pokud jste snad originál ještě nehráli a váháte s investicí, jde o zajímavou vstupenku do světa Infamous za sníženou cenu.

8/10
Tiscali Games
Aug 29, 2014
Povedený přídavek pro superhrdinskou městskou akci inFamous: Second Son nevyžaduje ke spuštění původní hru a majitelům Delsinova dobrodružství servíruje zajímavý bonus. Pro všechny fanoušky povinnost, pro ostatní skvělá ochutnávka audiovizuálního next-genu. Kéž by takových DLC bylo více!

7/10
Zing
Aug 27, 2014
Samostatný prequel Second Son zaměřený na neonovou superhrdinku Fetch v Seattlu a věznici je zábavné, leč striktně lineární dobrodružství. Místy by si zasloužilo větší péči, zejména co se týče některých úkolů. Fetch je jinak zajímavější a sympatičtější postavou než Delsin a hra těží z úspěšného Second Son. Nový náboj hře dodávají bitvy v arénách se žebříčkem nejlepších hráčů.

8/10
Game Informer
Aug 26, 2014
Fetch steps into the starring role in this standalone prequel.

3,5/5
Doupě
Aug 26, 2014
Hru si můžete stáhnout ode dneška skrze PSN, na konzoli vám zabere 10 GB. Krabicové vydání bude dostupné v polovině září.