Hodnoceniher.cz

Husk

40%

Average from 4 reviews
#pc #husk #imgn.pro #undeadscout #horror #horrory #pc

Reviews

5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
PS. Osobiście żałuję, że zamiast osadzać akcję w kolejnym anonimowym amerykańskim miasteczku, autorzy nie zdecydowali się na nieco więcej lokalności. Nam dodałoby to kolorytu, graczom z zachodu specyficzny, "wschodni" klimat pomógłby dodatkowo podkręcić atmosferę.

5/10
Zing
Apr 24, 2017
Husk není tak špatná hra, jak na první pohled na Steamu může působit. Není to ale ani klenot, který si za každou cenu musíte zahrát. Pro milovníky hororů to může být dobrá volba, je relativně krátká a zabere vám jenom pár hodin, ale jinak není moc o co stát.

1/5
Hrej.cz
Apr 14, 2017
Slibný a atraktivní začátek vystřídá záhy velké zděšení, nikoli však žánru poplatné, ale o to horší. Husk měl na víc, bohužel však zůstal při zemi a vrátil se designem o pár let nazpět.

2/5
HardcoreGamer
Feb 11, 2017
Despite its ambitious stride to tell a gripping tale of a father/husband striving desperately to look for his missing family, Husk‘s end delivery is anything but. With a host of mechanical and structural oddities breaking numerous points of immersion where it’s seldom gained — both before and after post-release updates — across environments that, though blended rather well into one another, could very...