Hodnoceniher.cz

Headlander

82%

Average from 5 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #akční #plošinovka #retrofuturistická #ps4 #windows #adult swim games #double fine productions #mac

Tutorials, cheats

Reviews

85%
Czechgamer.com
Aug 12, 2016
Double Fine sází na jistotu a servíruje nám parádní 2D akční plošinovku se spoustou zábavy v krásném stvárnění v duchu sci-fi osmdesátých let.

5/5
Hrej.cz
Aug 2, 2016
Headlander si odnáší absolutorium. Příběhových a emočně nabitých her už tu bylo dost, a tak se novinka od Double Fine soustředí na to nejdůležitější – na hratelnost. Ta je po všech stránkách perfektní, přidává několik dosud neviděných mechanismů a necelých 10 hodin vám uteče jako voda.

6/10
Tiscali Games
Jul 26, 2016
Kombinace originality a skvělého vizuálního stylu monotónní, příliš dlouhou a chvílemi frustrující hratelnost zachraňuje jen do určité míry. Headlander sice zabaví, ale čelist vám dolů nepošle. Na hru zapomenete dřív, než bude na Steamu ve slevě.

4,5/5
HardcoreGamer
Jul 26, 2016
The moment you begin Headlander and see the VHS-style lines show up along with the formation of the old-school title with a blast of colors and a jaunty tune, you know you’re in for something good. And the moment you learn how to nail fifty headshots and earn a trophy called “The Gun is Good,” you know you’re in for a classic. The unique gimmick of being able to hijack enemy bodies builds upon the...

7,5/10
Game Informer
Jul 25, 2016
 It’s definitely weird, but this Metroid-style adventure is more than just its oddball concept.