Hodnoceniher.cz

Hatred

52%

Average from 8 reviews
#pc #střílečka #windows #destructive creations #pc #akční hry #brutální #nezávislé #steam

Tutorials, cheats

Reviews

5/10
Gaming professors
Jul 21, 2021
Hatred nabízí průměrný herní zážitek a mezi špičku herního průmyslu se rozhodně řadit nedá. Hledáte-li solidní akční jednohubku, která si na nic nehraje, je následující hra určená přímo pro vás. Vy ostatní raději dejte od titulu ruce pryč.

5,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Koniec końców Hatred nie jest produkcją złą. Nie ma tu rażących błędów, a mechanika zabawy - chociaż po czasie monotonna - jest poprawna. Porzucając kwestie tematyki, mamy do czynienia z całkiem udanym oldschoolowym shooterem. Hatred jest jak parówki na śniadanie - znośne, ale bez krzty polotu.

1/5
Hrej.cz
Jun 13, 2015
Hatred je hloupá a blbá hra, která si nezaslouží vaši pozornost.

65%
Bonusweb
Jun 10, 2015
Kontroverzní střílečka je přes veškerou mediální hysterii pouze typickým představitelem akčního žánru. Jen se místo do teroristů trefujete do policistů a civilistů.

Eurogamer.cz
Jun 8, 2015
Když máte vztek a chuť tři hodiny kopat do zdi za zvuku hlasité metalové hudby, můžete si místo toho zahrát Hatred. Bez medaile.

4/10
Tiscali Games
Jun 5, 2015
Největší kontroverze této hry spočívá v nudné hratelnosti, ubíjejícím stereotypu a opakujících se chybách, které vás začnou brzy zabíjet. Jelikož ale Hatred na těžkou obtížnost projdete za tři hodinky, netrpíte dlouho.

5,5/10
Game Informer
Jun 2, 2015
Humanity has wronged you for the last time.

80%
Czechgamer.com
Jun 1, 2015
Kontroverzní střílečka se povedla na výbornou. Akorát tu a tam zlobí kamera a zaměřovací křížek.