Hodnoceniher.cz

Happy Game

82%

Average from 6 reviews
#web #web #web #web #pc #switch #adventura #atmosférické hry #brutální #české hry #dobrodruzne #hororové hry #nezávislé #psychologické hry #surrealistické #temné #horor #logická #indie hra #psychedelická #amanita design

Reviews

10/10
Tiscali Games
Nov 1, 2021
Fantastická hororová jednohubka se skvělým výtvarným podáním i hudebním doprovodem a výjevy tak nepříjemnými, že se na ně nedokážete přestat dívat.

7,5/10
Gaming professors
Oct 31, 2021
Hra je bláznivá psycho jízda, která u Amanity Design nemá obdoby. Na Halloween naprosto ideální titul k navození strachu a rozpolceného duševního stavu. Happy Game rozhodně není tak happy a společně s jednoduchou hratelností, děsivou atmosférou a správně laděnou grafickou stránkou jde o povedenou adventuru na osamělé temné večery.

9/10
IndianTV
Oct 30, 2021
Happy Game je spíše interaktivní zážitek než normální hra a každý moment se vám vryje do paměti. Věřím tomu, že pokud máte rádi hry od Amanita Design, adventury nebo jenom netradiční kousky, měli byste Happy Game dát šanci.

7/10
Alza
Oct 29, 2021

80%
Bonusweb
Oct 27, 2021
Produkce české Amanity bývá obvykle barvitá, hravá, mnohdy až dětská. Spoustu takových motivů najdete i v novince Happy Game, která tomu ovšem zároveň utrhá hlavy, rozlije po tom spoustu krve a pošle vás hledat kontakt na nejbližšího exorcistu.

7,5/10
Sector.sk
Oct 27, 2021
Celkovo je Happy Game netradičný titul, ktorý ponúkne zaujímavú cestu nočnými morami. Čakajte relatívnu jednoduchosť v hrateľnosti, ale pôsobivú atmosféru po vizuálnej a zvukovej stránke. Je to ako relaxačný artový výlet nevinným, ale zároveň brutálnym svetom. Nie je to dlhé, ale ani cena nie je vysoká a celé sa to tým vyvažuje.