Hodnoceniher.cz

Halo 5: Guardians

87%

Average from 10 reviews
#xbox-one #halo (série) #sci-fi #multiplayer #fps #kooperace #xboxone #akce #halo reach #master #nízké rozlišení #hydra #zábavné zpestření #nový model #zorné pole #chief #herní rok #kout světa #věk #skvělá atmosféra #guardian #zajímavý dialog #řeč #guardians #mizení #singleplayerová část #přeskakování #grafický rozdíl #waypoint #master chief #detailnost #kompletní série #akční #343 industries #halo 5 #halo 5 guardians #locke #xbox live #xbo #microsoft studios #343industries #xbox one #microsoft game studios

Tutorials, cheats

Reviews

9,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Halo 5: Guardians jest świetną grą i prawdziwym "must have'em" dla wszystkich posiadaczy Xboksa One lubiących dobrze postrzelać. Gra oferuje bardzo dobrą kampanię dla jednego, bądź kilku graczy (pamiętajcie: gramy tylko na Legendary!). Jej esencją jest zaś nieskończenie długi i nieziemsko satysfakcjonujący multiplayer, w którego będę się zagrywał aż do premiery części szóstej. Halo 5 posiada ogromny...

8/10
Tiscali Games
Nov 6, 2015
Příběhově rozháranou kampaň, která končí krutým cliffhangerem, zachraňuje hratelnost a lákavá kooperace. Jakékoli možné zklamání následně kompenzuje povedený multiplayer se skvělým Warzone módem.

8,8/10
Game Informer
Oct 28, 2015
343 Industries makes big changes to both campaign and multiplayer in an ambitious if occasionally flawed adventure for Master Chief and friends.

9/10
XboxWeb.cz
Oct 26, 2015
Bungie? 343 Industries? Slyšíte? I přes drobné technické chybky a kratší kampaň, kde si za vytouženého Master Chiefa moc nezahrajete, je to nejlepší Halo, co se kdy povedlo udělat. Tečka.

94%
Czechgamer.com
Oct 26, 2015
Halo 5 posouvá sérii kupředu snad ve všech směrech a stává se titulem do výkladní skříně Xbox One.

4/5
Hrej.cz
Oct 26, 2015
Už dávno nejde o titul, který by měl převážit rozhodování při výběru konzole na stranu Xboxu. Ale stále se jedná o mimořádně solidní střílečku s našlapaným multiplayerem, skvělou kooperací a velkým potenciálem do budoucna.

Eurogamer.cz
Oct 26, 2015
Povinnost pro fanoušky Halo, pro ostatní doporučeno. Já jsem nadšen, ale kampaň mohla být delší. Je to krásná hra s drobnými chybami.

4/5
HardcoreGamer
Oct 26, 2015
Halo 5: Guardians is a fine-tuned machine. It has a robust and highly addictive competitive multiplayer component, a large variety of aesthetically pleasing customizations and some of the tightest controls to ever grace a Halo title. Unfortunately, the campaign leaves much to be desired. While it features four player cooperative play through the entirety of the experience, the plot is both poorly structured...

4,5/5
Doupě
Oct 26, 2015
Halo 5 Guardians je poctivou first-person střílečkou - v singleplayeru se jedná o epické putování s Master Chiefem a dalšími, okořeněné dvojakostí zajímavého příběhu a parádní atmosférou, v multiplayeru pak o klasickou hardcore akci, která vám vydrží další desítky hodin. V rámci žánru jde o naprostou špičku, mimo něj pak o titul, který byste si rozhodně neměli nechat ujít.

88%
Bonusweb
Oct 26, 2015
Dříve oslavovaný hrdina Master Chief se opět vrátil, ale tentokrát je to on, kdo je cílem mise. Musí být zastaven za každou cenu, protože jeho osobní city ohrožují budoucnost lidstva.