Hodnoceniher.cz

Half-Life: Alyx

95%

Average from 12 reviews

About game

Half-Life: Alyx describes the events between the first and second part of the award-winning series. Become a direct participant in how Alyx Vance and her father Eli started a resistance against Combine units.

If you have a VR device for PC, then it supports SteamVR mode and you are ready to experience Half-Life: Alyx.


#pc #vr #htc vive #oculus rift #virtuální realita #half-life #half-life 3 confirmed #windows #valve corporation #first person akce #half life: alyx #fps #valve #aaa #zážitek #john wick #eli vance #nostalgie #alyx vanc #brýle #praha #interakce #realita #valve software

Reviews

100%
Czechgamer.com
Jul 31, 2020

9/10
Doupě
May 25, 2020
Spousta lidí při oznámení Alyx nadávalo, že nejde o plnohodnotný třetí díl a proč vůbec všichni tak netrpělivě čekáme na hru pro mrtvou platformu. Valve ale jako už mnohokrát dokázalo, že umí vytvořit herní produkt, který všichni chceme hrát. Jen o tom možná ze začátku nevíme. Alyx je výborným příběhovým dodatkem do světa Half-Life a především technicky perfektním důkazem, že virtuální realita má ve...

4,5/5
HardcoreGamer
Apr 15, 2020
Alyx is a trooper throughout the entire adventure, and while she can get freaked out by the places she needs to go, she never stops moving forward.  Sometimes this requires a good long chat with Russel to quell the fear, and other times trying not to think about searching corpses or dealing with a headcrab having been attached to her face, but Alyx starts strong and never weakens through an adventure...

9/10
Tiscali Games
Apr 2, 2020
Skutečně tříáčkový titul pro VR, který by své herní kvality obhájil i bez imerze virtuální reality. Jejích možností ale využívá téměř naplno. Pro vlastníky headsetů povinnost, pro ostatní důvod, proč dát VR šanci. Hra navíc rozvíjí příběh světa Half-Life, rozhodně tak nejde o nějakou zážitkovou arkádu těžící z popularity značky, takže co víc si přát?

9,5/10
Sector.sk
Mar 30, 2020
Hra nesklame ani po zvukovej a hudobnej stránke, kde pri Half-Life už automaticky viete, že keď začne hudba, začne aj akcia a naopak, keď sa rozpráva, tak sa reční a nestrieľa. Všetko je decentné a samotné ozvučenie vo virtuálnej realite nesklame. Rovnako ani ovládanie a pohyb v prostredí, pri ktorom si môžete vybrať, ako sa chcete pohybovať a otáčať. Môžete ísť po skokoch, či už plynule, alebo teleportom,...

10/10
IndianTV
Mar 30, 2020
Half-Life: Alyx je jedna z nejlepších her pro VR. Každý prvek hry je vyladěný do posledního detailu tak, aby hraní bylo příjemné jak pro VR nováčky, tak pro zkušené hráče.

10/10
Vortex
Mar 29, 2020
Half-Life: Alyx je zcela nepochybně přelomovým titulem. V rámci série jsme se dočkali dalšího skvělého dílu, který nabízí úplně nový pohled na již známé události a otevírá dalším příběhům oblíbených postav dveře dokořán. Vynikající grafické podání, atmosféra, hádanky a fyzikální systém zdobí všechno, na čem se ve Valve roky pracovalo a stává se důvodem, proč si nějaké VR zařízení pořídit.

96%
Alza
Mar 28, 2020
Half-Life: Alyx nabízí nekompromisní VR zážitek, který nadchne napínavou zápletkou rozšiřující mytologii Half-Life 2, potěší adrenalinovým zážitkem, uhrane technickým zpracováním a překvapí audiovizuální prezentací. Příběh Alyx Vance představuje jeden z milníku v žánru her pro virtuální realitu, který by si neměl nechat ujít žádný vlastník podporovaného headsetu.

Eurogamer.cz
Mar 27, 2020
Absolutní mezník v dosavadním herním vývoji a nehovoříme pouze o virtuální realitě - máme na mysli celou herní branži.

95%
Bonusweb
Mar 27, 2020
Fanoušci herní série Half-Life se po dlouhých letech čekání dočkali dalšího titulu. Stejně jako druhý díl bořil nastavená pravidla, i novinka s titulem Alyx se vydává zcela novým směrem. A jako její předchůdci je i Alyx naprosto fantastický zážitek.

5/5
Hrej.cz
Mar 26, 2020
Stoprocentně nejlepší VR hra na trhu. Alyx ale po cestě musela zaplatit daň v podobě diametrálně odlišné hratelnosti, která jen ještě více podtrhuje fakt, že doba pokročila a Half-Life už nikdy nenaváže přesně tam, kde skončil. Ostatní zdobí nový Half-Life tak jako před lety.

9/10
Game Informer
Mar 23, 2020
Valve ups the ante for virtual reality with a rich campaign and clever controls.