Hodnoceniher.cz

Guitar Hero: Warriors of Rock

70%

Average from 5 reviews
#playstation 3 #wii #x360 #ps3 #simulátory #konzole #warriors #my hero one's justice #boj #kytara #pravý opak #neversoft #rocker #editace #řeč #warrior #god of war 2018 #hero #activision #guitar hero #guitar hero: warriors of rock #neversoft interactive #vicarious visions #xbox 360

Tutorials, cheats

Reviews

3/5
Hrej.cz
Nov 14, 2010
Pokračování slavné série hudebních her je bohužel silně cítit nastavovanou kaší: stále je to chytlavá hra, ale v povinné kampani mnohdy nevyladěná a nudná, rozporuplný je i výběr písniček a nasazení puntíků.

3/5
Doupě
Oct 25, 2010
Pokud něčím působí Warriors of Rock sebejistě, tak paradoxně tím, že si nic moc nehrají. Nesnaží se postavit novému Rock Bandu čelem, protože moc dobře vědí, že na otevřeném poli by je těžká artilerie v podobě kláves a "pro" kytary rozprášila v půli cesty. Místo toho spratkovsky přichází postranními vrátky a útočí hlavně na fanoušky série uceleným rockovým tracklistem. Pokud jde právě o vás nebo jen...

7/10
Zing
Oct 13, 2010
Fanoušky rockové hudby tento díl více než potěší. Ti, co čekají novinky, však odejdou s prázdnou. Není zde nic nového, pro co by se vyplatilo přecházet ze starších dílů – kromě nových skladeb. Ty jsou výborným přídavkem a zejména proto dostává hra takové hodnocení, jaké dostala.

8/10
Game Informer
Sep 28, 2010
Neversoft reinvents Guitar Hero with a wacky adventure mode, adding over-the-top power-ups to the familiar gameplay formula.

8/10
Game Informer
Sep 28, 2010
Neversoft reinvents Guitar Hero with a wild and wacky adventure mode, adding some over-the-top power-ups to the familiar gameplay formula.