Hodnoceniher.cz

Grow Up

66%

Average from 4 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #sci-fi #adventura #sandbox #plošinovka #logická #ps4 #windows #xbo #ubisoft

Reviews

3/5
Hrej.cz
Sep 9, 2016
Grow Up je jedna z mála her, která sama o sobě funguje skvěle, ale v kontextu hráče spíše zklame. Obcházení základních mechanismů pomocí větších a lepších věcí nemusí fungovat vždycky.

6/10
Tiscali Games
Sep 1, 2016
Grow Up je větší obsahově, nabízí více herních prvků, ale i více nudy. Kvalitní základ z prvního dílu je i ve dvojce, ale všechna zamýšlená vylepšení mu spíše podráží nohy, než aby na něm stavěly a posunuly hru o kus dál.

75%
GamePark
Aug 29, 2016
Grow Up pochází od vývojářského studia Ubisoft Reflections, což je britské studio, které má za sebou již dvaatřicetiletou historii. Toto studio je známo například díky sérii Just Dance, hře Far Cry 3 nebo Watch Dogs. Tvořili však třeba i Tom Clansy‘s: The Division (recenzovali jsme zde).

3,5/5
HardcoreGamer
Aug 22, 2016
Grow Up is a worthy follow up to Grow Home.  The controls are the weakest aspect, a critique shared with its predecessor, but don’t ruin the game.  The campaign mode is about as straightforward and stripped down as it can get; explore everywhere, collect everything and eventually all MOM’s pieces are found and she is put back together and BUD succeeds where all the king’s horses and all the king’s...