Hodnoceniher.cz

Greedfall

74%

Average from 19 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4 #greedfall #akční #fantasy #rpg #e3 2018 #windows #ps4 pro #xbox one x #focus home interactive #spiders games #spiders #akční rpg #playstation #xbox #zaklínač #hratelnost #projev #osahání #quest #dialog #kurt #herní svět #stylizace #rytmus #stará škola #the technomancer #konstantin #soubojový systém #grafické zpracování #aaa #xbox live #xbo #rollenspiel #greedfall #spiders #spiders studios #xbox one #focus home interactive #spiders #rollenspiele #greedfall #fabiano uslenghi #specials #pc

Tutorials, cheats

Reviews

60%
GameStar.de
Jul 6, 2021
Der DLC hat eine interessante Idee, die sich nie ganz entfalten kann und fällt zu allem Überfluss auch noch sehr kurz aus.

3,5/5
Cooldown
Oct 24, 2019
GreedFall představuje skvělé diplomatické dobrodružství s výborně napsanými postavami a příběhem. Vymazlená umělecká stránka pak vytváří parádní atmosféru. Podařil se i soubojový systém, rozmanitost nepřátel zde ale pokulhává. To vše se navíc, bohužel, odehrává v prázdném a archaickém polootevřeném světě, který nenabízí moc důvodů k prozkoumávání.

7,3/10
Centrum Her
Sep 23, 2019
Greedfall si užijete, pretože ide o komplexné RPG so všetkým, čo k tomu patrí. Avšak človeku s mierne pozorným okom môže na hre začať vadiť až príliš veľa nedostatkov.

70%
Bonusweb
Sep 22, 2019
Udělat výpravnou hru na hrdiny není jen tak. GreedFall rozhodně není špatný, jen působí laciněji, než se na první pohled prezentuje. Plusem jsou zasazení i příběh, minusem nezáživný bojový systém.

Eurogamer.cz
Sep 17, 2019
Hra, její příběh a úkoly vás zabaví na dlouhou dobu, jen škoda těch technických chyb.

4/5
HardcoreGamer
Sep 15, 2019
It would be misleading to ignore the many borrowed ideas and means to appease long-time fans of past WRPGs and current action RPGs alike. But nonetheless, GreedFall should be regarded as an ambitious, but more importantly smart compiling of both sub-genre’s greatest strengths. One that players can tailor to suit their play style, but at the same time throws up enough twists and turns to illicit a sense...

7,3/10
Game Informer
Sep 15, 2019
Much like Bethesda’s early Elder Scrolls titles and CD Projekt Red’s first Witcher game, GreedFall feels like it’s the beginning of something great, but it just isn’t quite there.

8,5/10
Komputer Świat
Sep 13, 2019
Niezwykle miodny, "zachodni RPG" i obowiązkowa pozycja dla fanów Wiedźmina, Dragon Age czy Gothica. Jedna z tych gier, do której siadasz rano i wstajesz od niej wieczorem.

5/5
GameSite.sk
Sep 13, 2019
Greedfall prekvapil svojím netradičným prístupom k RPG žánru, úchvatným vizuálom a skvelo napísaným príbehom. Štúdio Spiders si dalo záležať na tvorbe misií a prišlo s vynikajúcim titulom, ktorý si zaslúži vašu pozornosť. Samozrejme, že hra má aj svoje muchy, ale určite si zaslúži šancu od každého milovníka RPG.

7/10
Doupě
Sep 12, 2019
GreedFall je povedené akční RPG klasického střihu, které potěší především veterány žánru. O zklamání nemůže být řeč, stejně tak ale ani o výraznějším překvapení.  K největším přednostem hry patří krásná stylizace, poutavé vyprávění či množství různorodých questů, odpustit však musíme podprůměrné grafické zpracování, občasné bugy a nedotažený herní svět s příliš nápadnými hranicemi. Stereotyp se dříve...

80%
Czechgamer.com
Sep 11, 2019
Povedené RPG, ve kterém si zahrajete na diplomata. Vyřešíte vše silou nebo pomocí svého charizma?

8/10
Vortex
Sep 11, 2019
Dosud nejnákladnější a nejambicióznější hra z produkce studia Spiders dokázala, že pro tradiční akční RPG je na trhu stále místo a díky moderním technologiím se o tento žánr už mohou důstojně pokusit i menší týmy. GreedFall je poctou starým BioWare, s jejichž dřívější produkcí se francouzští vývojáři mohou konečně začít měřit. Svou cenovkou navíc titul připomíná, že se nadále nejedná o klasický vysokorozpočtový...

2/5
Hrej.cz
Sep 11, 2019
Nadějné RPG od studia Spiders bohužel dosáhne pouze na slabý průměr. Špatná rozhodnutí trestuhodně sráží zajímavý námět.

73%
GameStar.de
Sep 11, 2019
Greedfall erinnert in seinen besten Momenten an frühere Bioware-Spiele wie Dragon Age, kämpft aber auch mit einigen unnötigen Längen.

7/10
XboxWeb.cz
Sep 10, 2019
Už před vydáním GreedFall jsme věděli, že se nepostaví po boku velkých akčních RPG, ale přeci jen jsme doufali, že to dopadne lépe. Sice si bere to nejlepších ze svých vzorů, ovšem prakticky na každém kroku je znát omezený rozpočet, zvláště z hlediska jednotvárného světa, jehož zkoumání vás rychle přestane bavit a budete jen běhat za povinnými vykřičníky. Nicméně musíme uznat, že navzdory rozpočtu...

5/10
Tiscali Games
Sep 10, 2019
Hra typická pro studio Spiders. Obrovské ambice, atraktivní prostředí, fůra dobrých nápadů, to vše ve špatném provedení. Pokud jste ochotní zatnout zuby a spokojit se průměrnou hrou, dejte GreedFallu šanci. Za snahu si ji zaslouží.

8/10
Zing
Sep 10, 2019
Pokud hledáte RPG s poměrně neotřelou premisou, dobře napsaným příběhem, povedenými questy a skvělým pocitem z objevování nového ostrova, a přitom jste schopni překousnout nižší obtížnost, lineárnější instance a docela neobroušený vizuál, koupí Greedfallu rozhodně nešlápnete vedle.

9/10
Gamebro
Sep 10, 2019
Víte co stane, když smícháte pavouky s pěti milióny dolarů a padesáti lidmi? GreedFall! Spider Studio v mých očích dokázalo nemožné: za málo peněz zahráli hodně muziky a poslední track se jmenoval “jsme důkazem toho, že singleplayer není mrtev” Trochu delší název, ale mají pravdu. V 50 lidech dokázali odvést pořádný kus práce a na plno využít každý dolar. Tak dobrý výsledek jsem skutečně nečekal. Ostatně...

8/10
Respawnpoint
Sep 3, 2019