Hodnoceniher.cz

Grand Slam Tennis 2

70%

Average from 6 reviews
#playstation 3 #x360 #ps3 #simulátory #sportovní #konzole #řeč #recept #kratos #kraťas #neal #wimbledon #celebrita #hlavní chod #připravený scénář #klasické ovládání #grand #australian open #ea sports #electronic arts #grand slam tennis 2 #ea canada #xbox 360

Reviews

2/5
Doupě
Mar 4, 2012
Dneska si ukážeme, jak udělat vobyčejnou tenisovou hru. Nebojte, nebude to nic složitýho. Jen nějakej ten Playstation a Xbox. Dost řečí, pustíme se do toho.

7/10
Zing
Feb 19, 2012
Úderný, akční, zábavný a atmosférický tenis, který trefil zlatou střední cestu mezi bezmyšlenkovitým bušením do míčku a strategickým cupitáním po kurtu. Pokud dokážete přivřít oči a nebudete od něj čekat příliš, odmění se vám skvělou sportovní zábavou, která díky propracovanému multiplayeru něco vydrží.

68%
Bonusweb
Feb 14, 2012
Autoři z EA Sports přišli s revolučním ovládáním, které hru odlišuje od konkurence. Většina ostatních aspektů je ale bohužel až příliš nevýrazná, aby oslovila i většinové publikum.

4/5
Hrej.cz
Feb 10, 2012
Veskrze příjemný mix arkády a simulace určený pro co nejširší publikum. První námluvy mezi sportovním kolosem EA Sports a bílým sportem si v indexu odnesly velmi dobrou, několik zajímavých nápadů však na pokoření dominance zkušených soupeřů nestačí.

8/10
Game Informer
Feb 8, 2012
While it’s not a perfect product, EA knows how to make deep, full-featured sports games with high production values.

8/10
Game Informer
Feb 8, 2012
While it’s not a perfect product, EA knows how to make deep, full-featured sports games with high production values.