Hodnoceniher.cz

God of War: Ghost of Sparta

89%

Average from 8 reviews
#psp #third person akce #akční #puzzle #adventura #akce #adventury #handheldy #god of war #god of war 1 #god of war 3 #god of war 2 #spa #this war #bůh války #kratovy #řeč #ghost #kratos #god of war 2018 #bijec #celkový pocit #sparta #sony computer entertainment #ready at dawn studios

Tutorials, cheats

Reviews

9/10
Doupě
Dec 1, 2010
Jediným, co na prozatím posledním God of War opravdu smrdí, je zmiňovaný kolísající framerate. Ve všech ostatních ohledech je hra úplně boží.

4,5/5
Doupě
Nov 30, 2010
Jediným, co na prozatím posledním God of War opravdu smrdí, je zmiňovaný kolísající framerate. Ve všech ostatních ohledech je hra úplně boží a dal bych ji deset bludišťáků z deseti. Ale nedám.

8/10
Tiscali Games
Nov 30, 2010
Jen těžko se hledá něco, co by se God of War: Ghost of Sparta dalo vytknout. Hra vypadá skvěle, hraje se přímo božsky a nenajdete v ní jediné hluché místo. Se zatnutými zuby se hře dají vytknout příliš jednoduché puzzly, nezáživný a předvídatelný příběh a minimum originálních prvků. Také už nezažijete wow efekt, který hře vyfoukl Chains of Olympus. I tak se jedná o výbornou hru, která dokonale uspokojí...

90%
Bonusweb
Nov 24, 2010
Holohlavý borec míří na další utkání, kde chce hlavně ničit. Opět se zakázanými předměty a s alergií na prohlídky kapes.

95%
GameSite.sk
Nov 19, 2010
Ghost of Sparta je jeden z najlepších titulov na PSP vôbec a poskytne viac ako 10 hodín zábavy, hromadu bonusov a prakticky nekonečnú chuť hrať znovu a znovu.

9/10
Sector.sk
Nov 16, 2010
Nový GoW akceptoval modifikovanú pohybovú sadu, nasadil do boja vyzretejí kombo systém a to všekto na malom displeji, z ktorého vytekajú litre krvi a poriadna epika.

8,5/10
GamesWEB.sk
Nov 4, 2010
Kratos je späť a aj keď oproti svojmu prvému dobrodružstvu na PSP trocha zaostáva, určite by ste sa mu nemali vyhnúť.

9,5/10
Game Informer
Oct 25, 2010
If you thought Chains of Olympus was pushing the limits of what the PSP could accomplish, you’ll be blown away by what Ready at Dawn has with Ghost of Sparta.