Hodnoceniher.cz

Frostpunk

79%

Average from 19 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #ps4 #frostpunk #strategie #survival #windows #ps4 pro #xbox one x #hp omen #zima #přežívání #ovládání #nový problém #ekonomika #pracant #sto #poslední doba #celý svět #anno #železo #adaptér #notebook #grafická karta #nejpopulárnější žánr #nutnost #nová technologie #bratrství #velký význam #přežití lidstva #přesčasy #11 bit studios #aufbau-strategie #gra strategiczna #polskie gry #pc #xbox one

Reviews

9/10
GamePark
Jan 28, 2020
Frostpunk The Last Autumn vypráví příběh odehrávající se před dramatickým ochlazením. Mrazivá atmosféra mu ale rozhodně nechybí.

4/5
Hrej.cz
Jan 24, 2020
Frostpunk svým prvním příběhovým nášupem dává všem svým fanouškům důvod, proč se do chladného podnebí vrátit. Náročnější příběh o posledních dnech před nástupem věčné zimy do hry přináší čerstvý severní vítr a novou dávku masochistického potěšení.

8/10
Zing
Dec 28, 2019
Frostpunk možná vypadá nenápadně na obrázcích, ale jakmile se ponoříte do jeho mrazivého světa a velkolepá orchestrální hudba vám začne hrát tesklivé melodie do uší, zatímco čísla na teploměru prudce klesají a vaši lidé mrznou, rychle propadnete strhující atmosféře celého zážitku. Na konzoli se přitom hra dobře ovládá a běží bez technických komplikací.

4/5
GameSite.sk
Oct 29, 2019
Atmosféra Frostpunku je vlastne pointou celej hry. V ústrety neľudským podmienkam a koncu sveta musíte na dennej báze robiť rozhodnutia, ktoré ovplyvnia skoro každý aspekt vášho mesta, no hlavne ľudí v ňom. Morálka, ľudskosť, zúfalstvo a prežitie budú len časťou vašej zodpovednosti - pri nich sa to len začína. Od vybudovania efektívneho a sebestačného mesta až po vedenie ľudí, potrebovať budete ako...

8/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Gry wideo są pełnoprawną dziedziną sztuki - tak samo jak film, malarstwo czy literatura. Szkoda, że wciąż tak niewiele osób to zauważa.

9/10
GamePark
Jul 21, 2018
Mnozí se již určitě těší na léto, které je každým dnem blíže a blíže, nicméně je tu jeden dobrý důvod, proč odložit plavky a setrvat ještě pár desítek hodin v zimě. Tím důvodem je samozřejmě Frostpunk, hra ve které mráz téměř vyhladil civilizaci a vy se stanete vůdcem, jehož jediným úkolem je zajistit přežití posledního města na Zemi, a sice Nového Londýna.

4/5
Hrej.cz
May 14, 2018
Frostpunk je unikátní zážitek nabitý emocemi a jedinečnou atmosférou, který by vás rozhodně neměl nechat chladným. Být herním starostou už dlouho nebylo tak zábavné a přitom vážně laděné.

5/5
GameSite.sk
May 10, 2018
Ak ste milovali This War of Mine, hru Frostpunk si skrátka musíte zahrať. Nestojí veľa, dá sa hrať viackrát aj po skončení a prinesie vám takmer reálny pohľad na možnú post-apo spoločnosť. A taktiež vás donúti zamyslieť sa nad realitou scenára v hre, ktorá nie je až taká vzdialená od skutočnosti nášho sveta. Tak na čo ešte čakáte, veď takéto hry vychádzajú iba raz za čas!

80%
Bonusweb
May 8, 2018
Z budovatelské strategie Frostpunk jde člověku mráz po zádech. Nejen proto, že se odehrává v teplotách hluboko pod bodem mrazu, ale také kvůli tomu, že budete muset přijmout řadu morálně náročných voleb.

84%
Czechgamer.com
May 7, 2018
Uvěřitelná, dospělá a emocemi nabitá strategie, ze které vám bude běhat mráz po zádech.

Eurogamer.cz
May 1, 2018
Povedená survival strategie, ze které ledově mrazí a je originální. Jediným negativem může být kratší doba, pokud jste moc dobří.

4/5
HardcoreGamer
Apr 30, 2018
Frostpunk is a unique strategy game that offers both an engaging and addicting element. Hours will go by as you are consumed into the doom-and-gloom of your city while trying to make sure people don’t die. The game is fairly linear in its premise, but offers unique situations that haven’t been seen in other city-building titles. Tailored to experience on PC, the first couple playthroughs will have...

89%
GamePark
Apr 30, 2018
Mnozí se již určitě těší na léto, které je každým dnem blíže a blíže, nicméně je tu jeden dobrý důvod, proč odložit plavky a setrvat ještě pár desítek hodin v zimě. Tím důvodem je samozřejmě Frostpunk, hra ve které mráz téměř vyhladil civilizaci a vy se stanete vůdcem, jehož jediným úkolem je zajistit přežití posledního města na Zemi, a sice Nového Londýna.

8/10
Tiscali Games
Apr 27, 2018
Mrazivě drsná strategie, jakou jste ještě nehráli. Víc než rozhodnutí co postavit vás budou trápit rozhodnutí, jakou část lidství obětovat. Grog s sebou!

0/10
Gamebro
Apr 26, 2018
Frostpunk vás vezme na výlet do alternativní historie pozdního 19. století. Lidstvo přivedla nová doba ledová na pokraj vymření. Několik přeživších se nakonec shromáždí kolem obřího parního generátoru na uhlí. Coby vůdce tohoto nebohého stádečka se vaším primárním úkolem stává zajistit existenci lidského druhu až k dalekému jaru. Brzy poznáte, že je to hodně tvrdý chlebíček, který si žádá chladná rozhodnutí,...

89%
GameStar.de
Apr 24, 2018
Durch kostenlose DLC wie den Endlosmodus merzt Frostpunk einige der größten Kritikpunkte aus und wird noch besser.

7/10
Zing
Apr 23, 2018
Frostpunk není hrou pro každého a cestu k ní si musí najít každý sám jako v případě válečného přežívání. Někteří možná čekali vymazlenější verzi This War of Mine, což se neděje. Místo toho dostanou survival strategii z doby ledové ve století páry, která sice klade důležité morální otázky, ale odpověď na ně vás povětšinou nechá chladnými jako okolní krajina. Záleží na každém hráči, jak se k volbám postaví,...

9/10
Doupě
Apr 23, 2018
Strategie jsou jedním z nejpopulárnějších žánrů na cestách, především proto, že k ovládání celé hry často postačí jen myš. Frostpunk navíc lákal unikátní atmosférou post-apokalyptické budoucnosti, a to jsme si nemohli nechat ujít. 

8,8/10
Game Informer
Apr 23, 2018
11 Bit Studios follows up This War of Mine with another strong, morally complex experience.