Hodnoceniher.cz

Firewatch

79%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #indie #adventura #ps4 #windows #mac #switch #přední vývojář #atmosferický zážitek #řeč #druh #fire #plot #campo santo #malé studio #osud #výborný nápad #atmosférický zážitek #panic #adventure #indie #campo santo #pc #ps4 #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Można więc powiedzieć, że na Firewatch składają się rozmowy, eksploracja i odkrywanie kolejnych kart scenariusza. Czyli wszystko to, co w grach cenię najbardziej. Dlatego z czystym sercem każdemu polecę tę pozycję - to cholernie wciągająca gra, z którą spędzicie bardzo przyjemne kilka godzin. Jeśli przymknie się oko na lekkie naciągnięcia fabuły.

7/10
Tiscali Games
Feb 14, 2016
Výlet do úžasně stylizované přírody divokého Wyomingu roztočí vaši fantazii na plné obrátky. Skvěle vybudovaný příběh se ale, bohužel, nedočká uspokojivého zakončení. Díky parádním dialogům, překrásným výhledům a vtahující atmosféře si však Firewatch vaši pozornost rozhodně zaslouží.

85%
GamePark
Feb 14, 2016
Je to pár minut, co jsem právě dohrál Firewatch, jehož jedinečný koncept se jen obtížně dá k něčemu současnému přirovnat. Hned od prvních okamžiků ve hře jsem si užíval zdejšího klidu a pohody, která člověku umožní oddechnout si od neustálého přemýšlení, plánování a vyžadování neustále pozornosti. Titul vytvořili zatím spíše nezkušení chlapci ze Campo Santo, kteří jsou ale nečekaně tvořiví. Možná si...

4/5
Doupě
Feb 12, 2016
Co říci závěrem? Indie hry prostě táhnou a Firewatch je dalším výborným nápadem, který se podařilo realizovat takřka dokonale. Má rozhodně své mouchy, je to ale krátký a neuvěřitelně atmosférický zážitek, který nemůžete obejít stranou. Ať už jste fanoušky adventur či nikoliv. 

70%
Bonusweb
Feb 9, 2016
Hra Firewatch, na níž pracovali dva z tvůrců úspěšné herní adaptace komiksu The Walking Dead, patří k nejočekávanějším nezávislým titulům letošního roku. Zaujme především neotřelým příběhem, na Playstation 4 se však potýká s problematickou optimalizací.

4/5
Hrej.cz
Feb 8, 2016
Odvážně designovaná hra, která vyniká intenzivní atmosférou, tísnivou izolací a prostředím, které je stejně půvabné jako znepokojivé. Drží vás celou dobu ve střehu, nutí vás o všem pochybovat a nenudí hráče vatou, která má jen vyplnit hluchá místa. Cesta ale bohužel předčila samotný cíl.

7,8/10
Game Informer
Feb 8, 2016
Campo Santo delivers great dialog, but Firewatch's ending extinguishes its intriguing embers.

82%
GameStar.de
Feb 8, 2016
Firewatch lässt uns eine faszinierende Welt erkunden, bietet aber kaum spielerische Herausforderung.

4,5/5
HardcoreGamer
Feb 8, 2016
Firewatch is one of those games that you need to take a step back and think about after it’s over. This tense four-hour adventure might lead you to believe it’s going places it never goes, and while some might wish for a grander tale loaded with conspiracy, what’s actually there stands on its own as wonderful. A touching human story sprinkled with player agency, Firewatch succeeds in causing players...