Hodnoceniher.cz

EA SPORTS UFC 2

80%

Average from 8 reviews
#xbox-one #playstation 4 #arkády #ignite #dlouhá doba #ufc #ovládací schéma #sport #řeč #ea sports #ea sports ufc #důchod #klec #dobrý pocit #electronic arts #ps4 #xbo #ea canada #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Zing
Apr 6, 2016
Vyznavači sportu UFC jistě budou spokojeni, EA Sports tentokrát napěchovali do své hry z prostředí oktagonu pořádnou dávku herního obsahu, včetně výborného režimu Ultimate Team. Jedině snad grafických novinek mohlo být o poznání víc.

83%
Bonusweb
Apr 2, 2016
U nás nepříliš populární sport se dočkal zpracování, které má šanci zaujmout i lidi, kterým zkratky jako MMA či UFC vůbec nic neříkají.

85%
Czechgamer.com
Mar 27, 2016
Velmi kvalitně podané zápasy UFC, které jsou přístupné nejen pro milovníky tohoto drsného sportu, ale i pro všechny ostatní.

3,5/5
Doupě
Mar 22, 2016
UFC 2 není bez chyby a některé v sobě ponechává zcela nesmyslně, stále však jde o solidní rubačku s realistickým pojetím, která nabízí skvělé zpracování a hojnou nabídku módů, aby se hráč nenudil ani sám, ani s kamarády. Příště by to chtělo pořádně propracovanou kariéru a vypiplat systém animací, jinak ale panuje spokojenost. Možnost dát si realisticky po tlamě prostě vždycky bude v kurzu. 

3,5/5
HardcoreGamer
Mar 16, 2016
EA Sports Canada has improved upon the UFC formula greatly, although plenty of the modes still feel shallow. The career mode has been pushed to the side (literally) and rightfully so as it’s the most lackluster campaign available. It once again brings TUF to the start of your career, but fails to replicate what makes the show entertaining. It’s more rewarding to play through the online-centric Championship...

8,5/10
Game Informer
Mar 15, 2016
EA Sports UFC 2 builds impressively on the foundation laid by its predecessor.

8,5/10
Game Informer
Mar 15, 2016
EA Sports UFC 2 builds impressively on the foundation laid by its predecessor.

4/5
Hrej.cz
Mar 14, 2016
Velmi dobré pokračování, které se naštěstí nesnaží své publikum rekrutovat pouze z fanoušků reálných bojových sportů, ale nabízí i výborný herní zážitek sám o sobě.