Hodnoceniher.cz

Dragon Age 2

78%

Average from 21 reviews
#pc #rpg #fantasy #windows #ps3 #x360 #konzole #bioware #dragon age #dragon age 2 #řeč #příjemný pocit #nová kapitola #moder #temný příběh #dragon #mode #age #mód #upravené ovládání #propracovaný svět #základní atribut #feral #podobný kousek #izometrický pohled #yakuza: like a dragon #electronic arts #rollenspiel #dragon age 2 #daniel matschijewsky #pc #xbox 360 #playstation 3

Reviews

7/10
hry.Sme.sk
Apr 5, 2011
Nie sme pobúrení zo zjednodušeného bojového modelu, ten plne akceptujeme, avšak prázdnota celého sveta a atmosféra akoby bez srdca, nás ranila.

8/10
Sector.sk
Mar 25, 2011
Výsledok nie je vyslovene tragický, ale ani dostatočne uspokojivý. Keby sa jednalo o začiatočnícku firmu, bola by to slušná vec hodná pochvaly. Od pokračovania hry roka a skúseného tímu, akým BioWare rozhodne je, sme však právom očakávali viac.

80%
Herní web
Mar 23, 2011
Dragon Age II je bezesporu kvalitní RPG s důrazem na příběh, ač má poměrně dost nedostatků, jako celek baví dobře a člověk se u ní nenudí. Výš by ji mohlo vyšvihnout pár měsíců vývoje navíc, toť jest domyšlení věcí jako soubojový systém, výroba lektvarů a run, kodexu a inventáře. Mezi největší klady patří filmovost díla, zajímavé postavy, hudba, vylepšená grafika a styl vyprávění příběhu.

75%
Czechgamer.com
Mar 22, 2011
Z pohledy jedničky je dvojka něco jako „a potom se v nedalekém městě událo něco, co mělo jistý vliv na postoj templářů k mágům...“ To je teda kopec nudy...

75%
Czechgamer.com
Mar 22, 2011
Z pohledy jedničky je dvojka něco jako „a potom se v nedalekém městě událo něco, co mělo jistý vliv na postoj templářů k mágům...“ To je teda kopec nudy...

7/10
GamesWEB.sk
Mar 22, 2011
Je ťažké zhodnotiť objektívne titul, ktorý sa snaží žáner RPG inovovať aj za cenu, že tým naštve mnohých fanúšikov predchádzajúceho dielu. Osobne nemám nič proti evolúcii v žánri, pokiaľ mi však nezoberie tie najlepšie atribúty, kvôli ktorým som si tak obľúbil diela minulé. Dragon Age 2 v tomto prípade ostáva na rázcestí – ponúka výborný príbeh s výborným systémom dialógov čí kvalitnými súbojovými...

75%
GameStar.cz
Mar 20, 2011
Yjednodušení v mnoha aspektech, velmi omezený herní svět a nízká interaktivita nejsou zrovna věci ke chlubení. Řemeslně a scénáristicky však hra vyznívá na jedničku.

75%
GamePark
Mar 19, 2011
Vývojářské studio BioWare asi nemusíme nějak přibližovat. Jen těžko hledat na dnešním trhu nějaké známější studio, které by mělo v herní historii na svém kontě tolik úspěšných RPG. Každopádně v současné době jsou pro ně předností dvě stěžejní značky – Mass Effect a Dragon Age (nepočítáme-li chystané MMORPG Star Wars: The Old Republic). Každopádně druhou zmíněnou značku rozjeli teprve před rokem a půl....

75%
GamePark
Mar 19, 2011
Pokud vás odrazovala jednička svojí až přílišnou hutností a náročností, zkuste dvojku, protože ta nabízí pro změnu odpočinkové RPG ve všech směrech.

70%
Bonusweb
Mar 15, 2011
Druhý díl úspěšné hry na hrdiny Dragon Age je výrazně jiný než ten první. Staromódní prvky nahrazuje moderními, ale jako celek nepřesvědčuje.

Eurogamer.cz
Mar 12, 2011

8,3/10
Game Informer
Mar 8, 2011
The changed vision for the Dragon Age franchise may disappoint hardcore fans of the original, but this sequel still delivers – though not in the ways you’d expect.

8/10
Tiscali Games
Mar 8, 2011
Dragon Age II není revoluční a vlastně není ani inovativní. Sází na koncept lineárnějšího příběhu (ale ne hratelnosti) s plastičtějším stylem vyprávění a na propracované prostředí města, z nějž vytáhnete paty jen občas. V mnohém kombinuje prvky z Mass Effectu a prvního Dragon Age a v konečném výsledku přináší pořádný kus RPG, který je víc o roleplayi nežli o číslech. Má pomalejší start, ale postupně...

Eurogamer.cz
Mar 8, 2011

4/5
Doupě
Mar 8, 2011
Hloupá mechanika z Pramenů s dáváním dárků zmizela. Náklonost si budujete občasným rozhovorem a plněním vedlejších úkolů společníků, které se prolínají více časovými obdobími. Bojovnici Aveline například pomáháte se stát kapitánkou stráže, jindy ji radíte v otázkách srdce (jak se tak básnický psává) a o pár let později zase odhalujete tajemného anonyma. Kromě přátelského můžete pochopitelně navázat...

9/10
Zing
Mar 8, 2011
Desítky hodin vynikající zábavy v detailně zpracovaném fantasy světě … copak je opravdu potřeba říkat něco víc?

4/5
Hrej.cz
Mar 8, 2011
Kdyby bylo hodnocení prostým součtem jednotlivých prvků, Dragon Age II by přímo škemral o exemplární potrestání. Pokud ale bereme hraní hry jako zážitek z vyprávěného a prožitého, není nad čím váhat. My lidé prostě milujeme dobré příběhy.

80%
GameStar.de
Mar 8, 2011
Gutes, stilsischeres Rollenspiel - aber schwächer als Teil 1.

8,3/10
Game Informer
Mar 8, 2011
The changed vision for the Dragon Age series may disappoint hardcore fans of the original, but this sequel still delivers – but not in the ways you’d expect.

7,8/10
Game Informer
Mar 8, 2011
Considering that Dragon Age: Origins was a love letter to old-school PC RPGs, BioWare’s neglect of the sequel’s PC release is tragic.

8/10
Hrej.cz
Mar 8, 2011
Kdyby bylo hodnocení součtem jednotlivých prvků, přímo by škemral o exemplární potrestání. Pokud bereme hraní jako zážitek z vyprávěného a prožitého, není nad čím váhat.