Hodnoceniher.cz

Devil's Third

49%

Average from 5 reviews
#playstation 3 #wii u #akční #wiiu #akce #hra the #likvidování #devil #řeč #dějová linka #příběhová část #položka #příběhové zasazení #saints row the third #saints rowthe third #nintendo #valhalla game studios #xbox 360 #pc

Tutorials, cheats

Reviews

4/10
Game Informer
Dec 22, 2015
The clunky mechanics and outdated design of Devil's Third transport you back to a time when the bar for action games was much lower.

Eurogamer.cz
Sep 14, 2015
Snaží se působit moderním dojmem, ale zasekla se ve 2005. Nicméně na Wii U díky svému žánru i multiplayeru poměrně neobvyklý počin.

2,5/5
Doupě
Aug 31, 2015
Vizuálně vypadá jak z minulé generace konzolí, kampaň budete dohrávat jen s donucením a multiplayer, ač velmi zábavný, nemůže konkurovat Splatoonu. Za plnou cenu Devil's Third rozhodně nestojí, ale pokud se budete někdy nudit a najdete hru z pár stovek, tak…proč ne.   

4/10
Tiscali Games
Aug 27, 2015
Špatný level-design, kdy se úrovně skládají jen z malých arén nebo dvoumetrových chodbiček, podivné spojení mlátičky a střílečky a hrozné technické zpracování. Tu a tam probleskne zajímavá myšlenka a s trochou sebezapření se u Devil’s Third dá i bavit, ale za koupi rozhodně nestojí.

65%
Czechgamer.com
Aug 26, 2015
Hodnotiť port, ktorý roky ležal niekde v prachu trezoru je dosť náročné. Od Devil's Third nečakajte nový Ninja Gaiden ale pokus o novú sériu s radom originálnych nápadov, ktoré však nie vždy fungujú tak, ako bolo zamýšľané. Stále je ale o čo stáť.