Hodnoceniher.cz

Death's Door

84%

Average from 9 reviews
#pc #pc #pc #pc #devolver digital #acid nerve #xbox one #xbox series x/s #xbo #smrt #akční #logická #indie hra #acid nerve #devolver digital #xbox-one #xbox one x #xbox series #xbox series x/s

Reviews

9/10
IndianTV
Sep 6, 2021
Death's Door je krátká hra, která dokáže zabavit a má rozhodně co nabídnout. Pokud chcete pořádnou výzvu, která vypadá krásně a zní krásně, tohle je perfektní volba.

3/5
Cooldown
Aug 27, 2021
Jestli máte sympatie k hezky vypadajícím indie hrám nabízející přiměřenou výzvu a herní dobu, během které se nestačí omrzet, je Death’s Door správnou a i přes současně nabitou konkurenci nadprůměrnou volbou.

95%
Czechgamer.com
Aug 18, 2021
Túto vranu chcete počuť krákať

8/10
Sector.sk
Jul 29, 2021
Death’s Door je zaujímavý malý izometrický indie titul o smrti, v ktorom budete často zomierať, ale ku hre to patrí. Rovnako ako dynamická akcia, skúmanie prostredí a aj občasné blúdenie. Autori sa nevyhli ani niekoľkým menším chybičkám, ktoré tento inak kvalitný zážitok ťahajú dole a nevedel som sa zbaviť dojmu, že je to občas aj zbytočne a niektorým chybám sa dalo jednoducho vyhnúť. Ak ale máte chuť...

9/10
Alza
Jul 29, 2021

85%
Bonusweb
Jul 27, 2021
Poměrně nenápadná hra Death’s Door si vybrala správnou dobu, kdy zazářit. Indie titul, ve kterém se zhostíte role smrťáka v podobě vrány totiž zaujal nejenom svým stylem, ale i zábavnou hratelností.

8/10
Tiscali Games
Jul 26, 2021
Pokud nemáte Switch, je tohle jedna z nejlepších současných variací na klasické Zeldy. Týmu Acid Nerve se podařilo skvěle zkombinovat zábavné souboje, hezkou grafiku a spoustu tajemství. Nechte se okouzlit!

4,5/5
HardcoreGamer
Jul 20, 2021
Death’s Door is a gem of a soulslike game with a nice and meaty level of challenge and a world filled with lovable characters and loads of secrets to uncover. It may seem minor compared to most in the genre when it comes to length, clocking in at around ten to twelve hours, but it will be one memorable journey. Come for the charming little crow and the colorful cast that they meet after slicing and...

9/10
Game Informer
Jul 20, 2021
Death's Door marries fine-tuned hack n' slash action with a cool world ripe with secrets to unravel. The result is an entertaining, densely-packed trip to the other side.