Hodnoceniher.cz

Deadlight: Director's Cut

71%

Average from 4 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #akční #survival #adventura #postapokalyptická #ps4 #windows #arkády #zombie #vnitřnost #řeč #zombi #podobný žánr #direct #dea #apokalypsa #tequila works #rayman #nemocnice #dead #herní prvek #příroda #horda nepřátel #výjev #xbo #deep silver

Reviews

6/10
Tiscali Games
Jul 12, 2016
Staronová verze Deadlight nemá pamětníkům originálu co nabídnout. Nepřichází s ničím věru osvěžujícím a hru tedy stále souží špatné ovládání i krátká herní doba. Nováčky by ale re-edice svižné, atmosférické a graficky krásné plošinovky mohla zaujmout.

3/5
Doupě
Jun 26, 2016
Jak je na tom tedy Deadlight dnes? Stojí za vyzkoušení? Určitě ano. Sice za těch pár let už trochu zestárl a těch několik technických chyb zamrzí. Pořád má ale co nabídnout a její zpracování post-apo světa je výživnou jednohubkou na jeden, dva večery.

85%
Czechgamer.com
Jun 25, 2016
Extrémne krátky, no extrémne intenzívny zážitok pre fanúšikov zombie problematiky. Len škoda, že inovácií oproti predošlej verzii nie je veľa. Pokiaľ vám to prekáža, pokojne choďte s hodnotením o pár čísel nadol.

4/5
HardcoreGamer
Jun 23, 2016
Deadlight Director’s Cut combines classic puzzle platforming fun with an artistic direction and story that is able to create a bleak atmosphere.  With so many zombie apocalypse games to choose from and many of them lackluster, finding one worth playing that is able to stand out from the crowd can be a daunting task but this title is an easy recommendation.  Randall’s story is easy to relate to being...