Hodnoceniher.cz

Darksiders

83%

Average from 9 reviews
#pc #xbox 360 #playstation 3 #nintendo switch #konzole #nintendo #darksiders 1 #darksiders #darksiders genesis #kaiko #thq nordic #vigil games #devil #výplň #vigil #switch verze #jezdec apokalypsy #gunfire #warmastered #verze her #red faction guerrilla #games #válka #platforma #dark #rpg #fallout #fallout 4 #fallout 3 #fallout 2 #fallout tactics #darksiders 2 #fall #řeč #výjimka #verze #katedrála #dosah ruky #action #action-adventure #thq entertainment #darksiders #fabian siegismund #pc #thq #vigil games

Tutorials, cheats

Reviews

7/10
Doupě
Apr 9, 2019
I přes to, že se Dakrsiders hrají na Switchi dobře, bych vám stejně doporučil, abyste sáhli po konzolové nebo PC verzi. Pouze v případě, že nemáte na cestách nic lepšího na hraní je Darksiders výbornou výplňovkou.  

4/5
Doupě
Nov 3, 2010
Dušičky, dušičky. O nich by se slušelo napsat, že slouží jako hlavní hybatel hry. Je jich trio typů – modré jako univerzální platidlo, žluté doplňují ukazatel schopností pojmenovaný zlost a zelené doplňují zdraví.

100%
GamePark
Oct 27, 2010
S Válkou si není radno zahrávat. Pokud to náhodou nevíte, Válka je antropomorfní personifikací války; ztělesňuje vražedné šílenství, které se lidstva čas od času zmocňuje. Patří k biblickým jezdcům Apokalypsy; až nastane Soudný den, vyjede s Hladem, Morem a Smrtí na triumfálně destruktivní jízdu. Tedy, tak to alespoň stojí v 6. kapitole Zjevení svatého Jana. Prvotina texaského studia Vigil Games, hektická...

86%
GameStar.de
Sep 17, 2010
Abwechslungsreiches Action-Adventure.

4/5
Hrej.cz
Jan 26, 2010
Pořádná řežba ve stylu God of War, doplněná nutností řešit hádanky a zabalená do jásavé a stylové grafiky. Na první příčku jí ale něco chybí.

80%
Bonusweb
Jan 20, 2010
Darksiders jsou další povedenou akční hrou. Vyznačuje se nejen výborným a zábavným rubáním nepřátel, ale obsahuje i zajímavé hlavolamy a chytlavé minihry. Tím vcelku úspěšně srovnává skutečnost, že na opravdové lídry žánru přeci jen pořád kousek ztrácí. Ale opravdu jen kousek.

Eurogamer.cz
Jan 11, 2010

8,5/10
Game Informer
Dec 29, 2009
Darksiders emulates Zelda and God of War to an extreme degree, yet still manages to be its own game.

8,5/10
Game Informer
Dec 29, 2009
Darksiders emulates Zelda and God of War to an extreme degree, yet still manages to be its own game.