Hodnoceniher.cz

Bugsnax

79%

Average from 7 reviews
#pc #playstation 5 #playstation 4 #ps4 #ps5 #young horses #young horses, inc

Reviews

8/10
IndianTV
Jan 25, 2021
Bugsnax je vážné zajímavý titul, který ale ve finále jenom překvapil a i velmi pěkně potěšil. Může se vám sice zdát, že tahle hříčka je dělaná jen pro děti, ale nenechte se tím zmást, protože tuhle hru si užijí i ti starší.

85%
Bonusweb
Dec 12, 2020
Některé názvy videoher jsou všeříkající. Je to případ i Bugsnax, podivné hry, v níž huňatí Grumpusové pojídají tvory, kteří jsou napůl brouci a napůl svačinky. Následně se po jejich pozření mění sami částečně v jídlo.

8/10
Zing
Nov 23, 2020

75%
Czechgamer.com
Nov 18, 2020
Roztomilé, hravé a bez vodenia za ručičku

80%
Alza
Nov 12, 2020
Bugsnax je roztomilá adventura, jež vedle překvapivě dospělé dějové linie sází také na neotřele zpracovaný lov chutných brouků v pěkném, avšak nevelkém herním světě. Pokud vám už nestačí tradiční walking simulátory, máte rádi kvalitní příběhy a neštítíte se chytání hmyzu, je pro vás tento kousek jasnou volbou.

7/10
Game Informer
Nov 9, 2020
Young Horses has created a silly but heartfelt story and adventure game, but the creature-capturing gameplay never really hits its stride.

4/5
HardcoreGamer
Nov 9, 2020
Bugsnax is a relatively short title, taking roughly around ten hours or so to finish depending on if players go for full completion or not. Despite this, it contains a wonderful and charming story with the puzzles being so wildly creative it makes it fun to find and collect the many different Bugsnax. The dialogue is funny while also managing to stay mysterious and the visuals are delightfully colorful...