Hodnoceniher.cz

Blair Witch

66%

Average from 16 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #blair witch #horor #psychologický #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #bloober team #lionsgate games #the blair witch #survival #xbox #petr #walking simulator #posvícení #vývojářský tým #hratelnost #velké úskalí #pátrání #ellis #technický stav #koridor #audiovizuální zpracování #adventura #psycho #thriller #xbox game pass #xbo #action #action-adventure #bloober team sa #quest #xbox one #switch

Reviews

3/5
GameSite.sk
Jul 26, 2020
Blair Witch je jednou z tých najlepších príkladov žánru, ktorý je medzi hráčmi známy pod trocha pejoratívnym názvom walking simulator. Ako videoherná adaptácia štýlu filmu Blair Witch funguje výborne a verne sprostredkuje pocity stiesnenia a deptajúceho desu v temných marylandských lesoch, no, bohužiaľ, ako videohra ako taká ponúka len chabú hrateľnosť, ktorá neprekračuje úzke mantinely vytýčené samotným...

Eurogamer.cz
Sep 23, 2019
Vývojáři z The Layer of Fear vyrobili opravdu slušný horor s několika pěknými nápady, ale má také svoje mouchy.

6,5/10
Gamebro
Sep 23, 2019
Na začátku byl školní projekt třech studentů.

7/10
Zing
Sep 21, 2019
Malá, ale překvapivě funkční výprava do hlubin lesa i vlastní duše. Zážitek z bloudění nočním labyrintem se rozhodně povedl. Les, stejně jako vás psí kamarád, skutečně místy působí jako živý. Pokud se vám líbil film, měli byste hře dát šanci. Samozřejmě ale s hraním počkejte, než se setmí.

8/10
Tiscali Games
Sep 16, 2019
Bloober Team se zhostil licence Blair Witch více než dobře. Strach z toho, že hra bude prošpikovaná lacinými lekačkami, naštěstí nebyl na místě a hráči získávají skvělý výlet do psychiky jednoho rozbitého detektiva.

50%
Bonusweb
Sep 11, 2019
Kultovní filmový horor se ani tentokrát nedočkal adekvátní herní adaptace. Blair Witch obsahuje několik vynikajících momentů, ovšem mezi nimi vás čeká jen nuda a šeď.

6/10
Doupě
Sep 7, 2019
Blair Witch rozhodně není špatnou hrou, jen jsme tak nějak očekávali trochu více. Skvělé audiovizuální zpracování a několik příjemných prvků bohužel nedokáží zamaskovat špatný technický stav ani absenci té správné filmové atmosféry. V porovnání s jinými tituly Bloober Team se jedná jednoznačně o nejslabší kousek.

4/5
GameSite.sk
Sep 5, 2019
Štúdio Bloober Team určite nesklamalo a ak by sme sa dočkali kvalitnejšieho dávkovania tempa a lepšej prvotnej optimalizácie, tak si titul odnesie maximálne možné hodnotenie. Ak hľadáte skvelú hororovú hru, tak je Blair Witch jasná voľba. Členovia Xbox Game Passu majú hru v rámci predplatného už k dispozícii. V každom prípade, k dispozícii je za zruba 30 eur, takže tu sa nemáme o čom baviť.

2/5
Hrej.cz
Sep 5, 2019
Nezajímavý level design, nepřesvědčivé strašení a absolutně nezajímavý příběh odsuzují Blair Witch k zapomnění. Přitom některé herní prvky zaslouží pochvalu, kéž by ale byly lépe využity.

7/10
Respawnpoint
Sep 3, 2019

5/10
XboxWeb.cz
Sep 3, 2019
V lesích Burkittsvillu se neztratil jen malý chlapec, ale také celá družina polských vývojářů. Do pátrací mise nakonec zasahuje policista Ellis, aby s pomocí chlupatého stopaře všechny zachránil. Za zády má ovšem tajemnou legendu, nedořešenou minulost a bezradné vývojáře. Herní Blair Witch ukrývá potenciál, ale zdatný tvůrčí tým tentokrát šlápl vedle. Spoután licencemi jen z těží hledá správný přístup,...

80%
Czechgamer.com
Sep 1, 2019
Keď sa filmová licencia ocitne v správnych rukách

3,5/5
HardcoreGamer
Sep 1, 2019
Blair Witch makes a valiant effort to revive the franchise, and while it won’t generate the hype of the 1999 film, it’s a worthwhile horror title despite some flaws discussed above. Its biggest problem is that the execution of a lot of its ideas fall short of their potential. Bullet is a great addition to the experience, but poor pacing and not the greatest game mechanics hold this one back from being...

73%
GameStar.de
Aug 30, 2019
Gruseliges Action-Adventure mit grandioser Atmosphäre, ein paar Story-Schwächen und spielerischen Längen.

7/10
Game Informer
Aug 30, 2019
Blair Witch ends on a high note, but you need to endure plenty of nonsense to get there.

7,5/10
Komputer Świat
Aug 30, 2019
Blair Witch naprawdę straszy, a zaprezentowane w nim mechaniki działają świetnie. Szkoda tylko miałkiej fabuły i zaledwie pięciogodzinnej zabawy.